Vuxengöra dagarna i Ànda

Hej pÄ er! 
IgĂ„r och idag har Ă€r det vuxnengöra dagarna i Ă€nda, haha.. Var bland annat pĂ„ IKEA för att hjĂ€lpa mamma med the finishing touches pĂ„ hennes splitter nya kök som hon bestĂ€llt, samt iprincip bestĂ€mt hur jag ska Ă€ndra om lite i mitt kök. Är nĂ„gra detaljer som jag stör mig pĂ„. DĂ€refter införskaffade jag lite nödvĂ€ndigheter i form av en gjordförlĂ€ngare till Hampus och en matta till bagageutrymmet pĂ„ min bil. Ljus klĂ€dsel Ă€r det ABSOLUT snyggaste man kan ha i en bil, men ack sĂ„ opraktiskt.. 
   PÄ tal om bil sÄ var min lilla pÀrla varit inne pÄ en hel-rekond bÄde invÀndigt och utvÀndigt igÄr ocksÄ. Puh! SNACKA OM vÀlbehövligt!! Den ska tillbaka pÄ onsdag för att bli helt fÀrdig, var sÄ mycket asfalt och ÀckelpÀckel pÄ den sÄ rengörningsmedlet och avfettningen de anvÀnder TOG SLUT hahaha.. Himla skönt med en frÀsch bil dock, en service kvar bara sÄ Àr lyxkryssaren i toppform! 
 
 
Idag vĂ€ntar jobb mellan 11-15 ungefĂ€r dĂ„ jag bara har planering inför nĂ€sta veckas lektioner att göra. Sedan ska jag och Anton ut pĂ„ hemligt uppdrag!!  MÅNGA vuxenpoĂ€ng utlovas. Hörs sen lovies!!