Bra dag

Hejsan svejsan,
NU har jag kĂ€kat middag och sitter Ă€ntligen intrĂ€ngd i en fĂ„tölj mellan alla pĂ„sar med saker med en katt i knĂ€et och tĂ€nkte skriva lite. Dagen började som sagt med ett pass pĂ„ Flisan och idag blev det en del galopp snarare Ă€n bara skritt och trav. Dock inte sĂ„ speciellt mycket men hon var SÅ fin! Red först bara i lĂ€tt sits och hoppade vattenpölar (haha) och satte mig sedan ner och gjorde skĂ€nkelvikningar över vĂ€gen för att sedan göra enkla byten nĂ€r vi kom ut pĂ„ rakt spĂ„r igen. Hon kĂ€ndes verkligen sĂ„ himla pigg och frĂ€sch och allt var superenkelt. Önskar nĂ„gon hade kunnat filma..
 
 
Imorgon fm innan jobbet vÀntar ett pass pÄ banan. Blir ett enkelt lösgörningspass bara. Exakt vad vi ska göra vet jag inte Àn, det beror lite pÄ hur hon kÀnns i sidorna och överlinjen. Förmodligen mycket sidvÀrtes och böjda spÄr. FÄr se om jag hinner med Hampus ocksÄ, vill sitta upp nu!!!
 
Resten av denna kvĂ€ll blir nog inte mĂ€rkvĂ€rdigare Ă€n att jag ska hoppa i sĂ€ng med mina tvĂ„ mysmonster nu och ladda inför helg-jobb. Är rĂ€tt trött efter sen kvĂ€ll igĂ„r, tidig dag idag och lĂ„ngt jobbpass. Nattiii