Läsarfråga

HEJ PÅ ER FRÅN BRÅVALLA! 
 
Har en helt icke-hästrelaterad fråga till er. Den gäller inget mindre än tatueringar! Jag tycker om tatueringar. Jag tycker att så länge man tänkt igenom sin tattoo och inte gör typ ett hakkors på knäet eller något så är det fint. Och jag tror inte att man ångrar sig. Tatueringar blir ju liksom som en del av en själv, ett sätt att identifiera sig själv. Man ångrar dem oftast inte, för de är bara som de är - en del av den de sitter på. 
 
MEN. Något man däremot KAN ångra är PARTATUERINGAR! Så min fråga är helt enkelt - vad anser ni om partatueringar? (Nej mormor och morfar, jag och Pont har inte skrivit varandras namn i ett hjärta på armen :))
 
Personligen tycker jag att det är mer eller mindre suicide att skriva någons namn. Alltså om det är en partner - en bror, syster, mamma osv är inga problem men just en partner eller vän kan bli väldigt ödesdigert. Sen kan man ju ha andra saker som inte är så uppenbart, typ varsitt hjärta (som Tyra Sjöstedt & Cim har), eller något liknande. Men namn är iallafall en big no-show för mig. Överhuvudtaget tycker jag det känns lite naivt med en uppenbar partatuering - som att det är skrivet i sten att man kommer vara tillsammans för evigt. Well, statistiken talar emot det. En lite diskretare form tycker jag däremot kan vara okej. 

Vad tycker ni? Kom igen nu jag vill veta!
 
  
                 
                                              Denna tar iallafall priset som den fulaste jag sett!
        
Zandra Svensson:

Hahaha min pojkvän har just ett hakkors på låret xD Han vaknade upp med det efter en fest hos en kompis som tyvärr gadda in det :P Resultatet av det blev att han nu inte visar sitt lår nånstans (Alltid långbyxor).
Jag tatuerade ju in "Sputnik" på min arm. Tatueringen i sig är inte så jättefin då den är amatörgjord men jag älskar den just för att den betyder så sjukt mycket för mig, jag kan knappt titta på ponnyn utan att typ grina för att jag är så innerligt tacksam för vad han betytt för mig under min tonårstid och för allt han fortsätter göra med mina syskon i sadeln :') När jag får råd så ska jag snygga till den så att den blir lika vacker som det den står för! :)

Jennie Edström :

Partatueringar är för mig ett stoooort nej! Man kan vara hur kär som helst och tro att det ska vara resten av livet, men du vet faktiskt aldrig det säkert. Och samma sak med kompistatueringar, jag och en kompis funderade ett tag på att tatuera in "starka tillsammans" på latin på något diskret ställe, men sen kände jag bara "tänk om". Neej, ska vara något väldigt diskret, men jag kommer ju ändå veta vem det står för så för mig är det ett stenhårt nej ;)

Kommentera inlägget här: