Läsarfråga

HEJ PÅ ER FRÅN BRÅVALLA! 
 
Har en helt icke-hästrelaterad fråga till er. Den gäller inget mindre än tatueringar! Jag tycker om tatueringar. Jag tycker att så länge man tänkt igenom sin tattoo och inte gör typ ett hakkors på knäet eller något så är det fint. Och jag tror inte att man ångrar sig. Tatueringar blir ju liksom som en del av en själv, ett sätt att identifiera sig själv. Man ångrar dem oftast inte, för de är bara som de är - en del av den de sitter på. 
 
MEN. Något man däremot KAN ångra är PARTATUERINGAR! Så min fråga är helt enkelt - vad anser ni om partatueringar? (Nej mormor och morfar, jag och Pont har inte skrivit varandras namn i ett hjärta på armen :))
 
Personligen tycker jag att det är mer eller mindre suicide att skriva någons namn. Alltså om det är en partner - en bror, syster, mamma osv är inga problem men just en partner eller vän kan bli väldigt ödesdigert. Sen kan man ju ha andra saker som inte är så uppenbart, typ varsitt hjärta (som Tyra Sjöstedt & Cim har), eller något liknande. Men namn är iallafall en big no-show för mig. Överhuvudtaget tycker jag det känns lite naivt med en uppenbar partatuering - som att det är skrivet i sten att man kommer vara tillsammans för evigt. Well, statistiken talar emot det. En lite diskretare form tycker jag däremot kan vara okej. 

Vad tycker ni? Kom igen nu jag vill veta!
 
  
                 
                                              Denna tar iallafall priset som den fulaste jag sett!