Satan i gatan

Hallåja!
 
Sitter på lunchen och längtar som tusan tills arbetspasset är slut och jag får åka hem och sova - för när jag vaknar imorgon är det FREDAG OCH FLYTT!! 
 
Hade de iallafall äran att sitta på två fantastiska hästar imorse. Tog tag i Flisans högersida ordentligt och jobbade loss både nacke, bogar och bakben med hjälp av att flytta ut bakdelen, rida öppnor och ställa utåt/inåt i en lite mer framåt trav. Fortsatte sedan med att göra ganska snabba tempoväxlingar i galoppen för att få henne som en gummisnodd i munnen/kroppen och tyckte jag fick igenom allting riktigt riktigt bra. Fortsatte sedan med övningen jag satte upp imorse och HELVETE vad hon hoppade!! Fick grabba tag i manen i varje språng och hålla i mig för glatta livet. Helt underbar känsla att hänga lite löst för att hästen hoppar så fantastiskt bra. 
 
 
Katten briljerade också med att fatta galopp utan minsta bekymmer idag :D Det har tidigare krävts 1 varv travar-trav för att slutligen få igång galoppen, haha. Tror att det trots allt gjorde henne gott med 1,5 vecka vila efter intensivkursen i början. Känns som om poletten trillar ner och hon tar till sig allt på ett annat sätt nu. Go Katten!
 
 
Kommentera inlägget här: