Satan i gatan

HallÄja!
 
Sitter pÄ lunchen och lÀngtar som tusan tills arbetspasset Àr slut och jag fÄr Äka hem och sova - för nÀr jag vaknar imorgon Àr det FREDAG OCH FLYTT!! 
 
Hade de iallafall Àran att sitta pÄ tvÄ fantastiska hÀstar imorse. Tog tag i Flisans högersida ordentligt och jobbade loss bÄde nacke, bogar och bakben med hjÀlp av att flytta ut bakdelen, rida öppnor och stÀlla utÄt/inÄt i en lite mer framÄt trav. Fortsatte sedan med att göra ganska snabba tempovÀxlingar i galoppen för att fÄ henne som en gummisnodd i munnen/kroppen och tyckte jag fick igenom allting riktigt riktigt bra. Fortsatte sedan med övningen jag satte upp imorse och HELVETE vad hon hoppade!! Fick grabba tag i manen i varje sprÄng och hÄlla i mig för glatta livet. Helt underbar kÀnsla att hÀnga lite löst för att hÀsten hoppar sÄ fantastiskt bra. 
 
 
Katten briljerade ocksÄ med att fatta galopp utan minsta bekymmer idag :D Det har tidigare krÀvts 1 varv travar-trav för att slutligen fÄ igÄng galoppen, haha. Tror att det trots allt gjorde henne gott med 1,5 vecka vila efter intensivkursen i början. KÀnns som om poletten trillar ner och hon tar till sig allt pÄ ett annat sÀtt nu. Go Katten!