Hjäääälp

Flisis vill ha ett par bakskydd med ludd i har hon sagt ;) Haha, hon har lite skav på bakbenen precis där skydden sitter så skulle vilja ha ett par inte allt för dyra med fårskinn i. Vet att Eskadron har, men har inte hittat någon butik som har dem hemma. Veredus har ju också, men de får man inte ha på unghäst och så kostar de  drygt 1300;- också och det känns som lite väl mycket. Kikade på Hästnet också men de som fanns var i himla tråkigt skick..
 
Har ni några tips så nämn dem gärna! Är dock inte intresserad av beställningsvaror som tar flera veckor att få hem eftersom hon liksom behöver dem nu. Bruna ska de vara (är ju lite petig också ;))
 
Puss
Lisa:

Vet att Bengts Hästsport i Veberöd har både Eskadrons och Veredus med ludd. De har ingen webshop, men ringer du dit så skickar de :)

Ronja:

http://www.stallboden.se/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=1169&category_id=203&option=com_virtuemart&Itemid=675
Köpte mina där i från :D

Jenny:

Vet inte hur lång leveranstid det är, men horsemeup.se har ett par från Hansbo Event på rea. Dock får du inte tävla i dom.

Zandra Svensson:

Din häst är orecis som min, vill bara ha en massa hela tiden ;D

Lovisa:

http://hastutrustning.hastnet.se/sok/annons.php?aid=542364

Anonym:

Köp ludd och stoppa in i benskydden du har nu..? ;)

Anna :

Precis, köp typ löst ludd som du kan sätta i skydden för om skavet försvinner kan du bara ta bort luddet sen! :D

Kommentera inlägget här: