NyÄrsafton

Otroligt fydig rubrik, jag vet. Förmodligen pryder den 90% av Sveriges aktiva bloggar idag, och sÄ Àven min. 
 
Har varit höjden av effektivitet idag kÀnner jag! SlÀppte ut pÄllarna imorse (försov mig dock 45 minuter..), mockade och gjorde iordning mat till min fina fina pÄlle och red en svÀng. Underlaget var betydligt bÀttre idag men kÀndes ÀndÄ lite hÄrt sÄ vÄgade inte rida fullt ut. Dessutom var hon pyttelite svullen i ena bakbenet innan jag red, vilket hon inte var igÄr efter att jag ridit sÄ jag vet inte riktigt vad det kan bero pÄ... Tog det med andra ord lite lugnt för att se om svullnaden ökade/minskade nÀr hon rörde pÄ sig. Tyckte den hade ökat en aning efter passet sÄ linimentade och lindade för sÀkerhets skull. Hon var dock inte öm och int halt sÄ tror inte det Àr nÄgon fara. 
 
 
 
SjÀlva ridpasset gick riktigt bra ocksÄ! :) Hon var superlugn och fin, lÄng och avslappnad i överlinjen vilket var vÀldigt skönt. Jobbade med att stÀlla henen utÄt/inÄt i lÀgre och lite djupare form för att strÀcka ut överlinjen eftersom jag tyckt att den kÀnts spÀnd. Flyttade Àven ut/in bakdelen pÄ böjda och raka spÄr mest för att kolla av lydnaden. Hon skötte sig galant, var mycket rakare och finare Àn igÄr och hade vÀldigt lÀtt för sig med allting idag. SÄ himla skönt med pass dÀr allting bara fungerar! :)
 
 
Stallet Ă€r alltsĂ„ helt klart och nu ska jag bara göra iordning alla tusen saker som ska med hem till Pont innan vi ska ivĂ€g pĂ„ fest ikvĂ€ll. Är verklgen otaggad pĂ„ att vara ute bland folk ikvĂ€ll men det blir nog bra sĂ„ smĂ„ningom. Hoppas ni fĂ„r en GRYM kvĂ€ll allihop :D