BORÅS

Nu är vi framme i Borås, täcken och allt är uppackat och hänger på sin plats, ponnyn är promenerad med och matad och har massor av täcken på sig så fryslorten slipper bli kall inatt. Finafina Tango :) Det var meningen att jag skulle rida warmup klassen imorgon men efter disskussion med Ulle så har vi bestämt att vi avstår den och bara trimmar henne imorgon istället :) Hon är ju så pass rutinerad så hon behöver ju knappast gå in och titta på hindren och så vidare, och vill verkligen inte riskera att hon blir trött (vilket iof verkar väldigt otroligt).
 
 
För övrigt så ska denna helg bli så himla kul. Mitt första ponny SM. Som jag har längtat efter detta! Skiter egentligen i resultatet (fast alla vill ju vinna), denna helg är för Tango. Kan redan nu säga att hon inte är en stilbedömningsponny, haha ;) Men det gör väl för tusan ingenting, vi ska gå in där - och vi ska ha så JÄKLA ROLIGT!!! Detta kanske är något av det sista vi gör tillsammans, så jag ska bara njuta. Och göra mitt bästa så klart. Det gör vi båda. Alltid.
 
 
Nu ska jag sova så jag är pigg och glad imorgon. Fortfarande riktigt sjuk men piller är min drog<333 Haha usch, alldeles slemmig och täppt i hela halsen och fått någon ny åkomma i lymfkörteln som inte är så mysig. Menmen, INGET stoppar mig från att rida SM denna gång! Hahaha, godnatt mina kära vänner (och ovänner) Love u, puss