MajjaPajja

Har nu ridit de hÀstar som ska ridas och sitter och skriver uppsatser för fulla muggar! StorhÀstarna var mycket fina idag ocksÄ,  men det Àr förmodligen inte dem ni vill lÀsa om en dag som denna, nÀr det anlÀnt en ny liten pÄlle till stallet!

Nykomligen heter som en av er mycket riktigt gissade Mai Kai. "Maja" Àr en D-ponny f.04 e: Caribbean Breeze - Wagner. Hon har alltsÄ samma mamma som mina tvÄ storhÀstar. Har bara ridit henne literann idag för att kÀnna lite pÄ henne och hon Àr en mycket bestÀmd dam kan man sÀga. Hon Àr vÀrldens gulligaste att hÄlla pÄ med, hur go' som helst verkligen, men i ridningen vill hon göra lite som hon sjÀlv tycker. Hon tjurade ihop och ville inte gÄ förbi utgÄngen till exempel, och lite sÄdana "ponnyfasoner". Men hon skulle vÀl sÀkert testa mig lite ocksÄ ;) För övrigt sÄ finns en hel del att göra i markarbetet, Àven om hon Àr 1000 gÄnger bÀttre Àn förut, vad vi förstÄtt. Men jag vet inte, hon Àr som en vÀldigt ung unghÀst att sitta pÄ, istadig, lite okÀnslig ibland och jÀttekÀnslig ibland, svÄrt med övergÄngar och sÄdant. SÄ det blir mycket basic ridning pÄ henne nÀr jag kommer hem frÄn Grekland. Bara övergÄngar och hitta alla knappar, fÄ henne lydig och sansad liksom :) Hon och Maria har iallafall tÀvlat MsvB tillsammans och hon hoppar minst sagt gudomligt bra! :D

En liten, ganska tanig sak Àr hon. Gulligaste ponnyn jag varit med om tror jag, pussas och slickas och myser hela tiden :)


Blir nog bra det hÀr tror jag, bara hon fÄr landa lite hÀr hemma och allting :D
Amanda:

ah vad roligt :)

persan:

Ja, de har samma mamma, men varför nÀmner du inte att Coral Springs har samma mamma. Nu du, blev det lite press! Ride on, som Jens sÀger!

Elina Mellberg:

Oj vad roligt att se att du har Maja nu! :) för nÄgot Är sedan sÄ stog hon hemma hos oss. Unni och Filippa hade tagit sig an henne eftersom att hon var som hon var, men de fick relativt ordning pÄ henne och dagen innan det var en familj som skulle prova henne sÄ fick jag prova att rida henne lite och se vad hon gjorde med en annan ryttare pÄ ryggen, men det gick bra! Trodde aldrig att de skulle fÄ henne till D-ponny!:P Lycka till, det Àr en fin polle! :D

Kommentera inlÀgget hÀr: