MajjaPajja

Har nu ridit de hÀstar som ska ridas och sitter och skriver uppsatser för fulla muggar! StorhÀstarna var mycket fina idag ocksÄ,  men det Àr förmodligen inte dem ni vill lÀsa om en dag som denna, nÀr det anlÀnt en ny liten pÄlle till stallet!

Nykomligen heter som en av er mycket riktigt gissade Mai Kai. "Maja" Àr en D-ponny f.04 e: Caribbean Breeze - Wagner. Hon har alltsÄ samma mamma som mina tvÄ storhÀstar. Har bara ridit henne literann idag för att kÀnna lite pÄ henne och hon Àr en mycket bestÀmd dam kan man sÀga. Hon Àr vÀrldens gulligaste att hÄlla pÄ med, hur go' som helst verkligen, men i ridningen vill hon göra lite som hon sjÀlv tycker. Hon tjurade ihop och ville inte gÄ förbi utgÄngen till exempel, och lite sÄdana "ponnyfasoner". Men hon skulle vÀl sÀkert testa mig lite ocksÄ ;) För övrigt sÄ finns en hel del att göra i markarbetet, Àven om hon Àr 1000 gÄnger bÀttre Àn förut, vad vi förstÄtt. Men jag vet inte, hon Àr som en vÀldigt ung unghÀst att sitta pÄ, istadig, lite okÀnslig ibland och jÀttekÀnslig ibland, svÄrt med övergÄngar och sÄdant. SÄ det blir mycket basic ridning pÄ henne nÀr jag kommer hem frÄn Grekland. Bara övergÄngar och hitta alla knappar, fÄ henne lydig och sansad liksom :) Hon och Maria har iallafall tÀvlat MsvB tillsammans och hon hoppar minst sagt gudomligt bra! :D

En liten, ganska tanig sak Àr hon. Gulligaste ponnyn jag varit med om tror jag, pussas och slickas och myser hela tiden :)


Blir nog bra det hÀr tror jag, bara hon fÄr landa lite hÀr hemma och allting :D