Duktig tjej

Hej pÄ er :D
 
Jag Àr lite duktig mÄste jag sÀga. Var i skolan idag och hade prov som första lektion. MÄste sÀga att det goick vÀldigt bra trots att provet var svÄrare Àn förvÀntat. Sedan hade jag matte, och det var rena mardrömmen. LÀraren gick igenom derivatans funktioner i en hel timme pöÄ tavlan och jag kÀnde för att lÀgga mig ner och grÄta i slutet. Och detta Àr bara Matte C, hur ska jag nÄgonsin klara av Matte D och E pÄ tekniska basÄret? Jaja det löser sig sÀkerligen.
 
Exakt sÄdant hÀr hÄller vi pÄ med. Det översta Àr enkelt men sen brakar helvetet lös :(
 
Slutligen hade jag muntlig redovisning om en bok jag lÀst pÄ engelskan. SÄ enkelt sÄ jag dog lite inombords men jaja. Bra att faktiskt fÄ prata lite iallafall. VÄr lÀrare Àr dock patetiskt dÄlig men Àsch. NÀr jag sen kom hem hade jag fashion show i min ensamhet :D Testade alla fina klÀnningar jag ska ta med mig pÄ resan, kompletta med skor, makeup, hÄr, smyceken och allt. Ibland Àr jag mer tjejig Àn annars.. ;)  Av nÄgon anledning har jag ocksÄ 10+ klÀnningar hÀngandes i garderoben och tro mig jag Àr inte en söt liten klÀnnigsflicka.
 
HĂ€r har jag iallafall klĂ€nning! Avslutningen i nian, liten och ser ut som boll i ansiktetn men jaja - poĂ€ngen var att jag hade K L Ä N N I N G :o Kevin i "liiiite" för stor kavaj ocksĂ„, naaaawwww vad söta.. Hahahah...
 
 
Nu ni ska jag fortsÀtta plugga. En uppsats kvar sen tar jag jullov! :D Puss och kraaaaam
Gabriella :

HÄll ut, matte c Àr vÀrst! Resterande kurser Àr enklare :)

Anonym:

Äh va jag Àr glad att jag Àr klar med natur! :) lycka till

Anonym:

derivata Àr inte sÄ farligt! det blir faktiskt rÀtt kul efter ett tag ^^
den dÀr ekvationen Àr rÀtt jobbig att förstÄ men det finns lÀttare sÀtt att derivera :)

Elise:

Är det nĂ„got speciellt som behövs om man ska tĂ€vla internattionellt Ă€ven fast de Ă€r en internationell tĂ€vling hĂ€r i sverige? :)

Erika:

Jag förstÄr precis hur du kÀnner med matten. Vi hÄller pÄ med precis samma sak i vÄr matte C kurs! Man vill bara lÀgga sig ner och grina :(
Fast man kÀnner sig smart nÀr man vÀl fattar en liten del ;) men inte Àr det dÄ logiskt för fem öre!

ida:

Kan du inte skriva ett inlÀgg om hur man klipper bort ett föremÄl i photoshop? som du gjorde pÄ en bild förut :)

Liza:

Va med pÄ min bloggtÀvling, http://hoppsadeln.blogspot.se/2012/12/tavling.html#comment-form

Tack! :D

Zandra Svensson:

Nu fÄr fröken Doverholt ta och uppdatera sin blogg lite tycker jag!

Kommentera inlÀgget hÀr: