Nu blev det liv i luckan

Tjo pÄ er!
 
De flesta inom hÀstvÀrlden vet nu att Nellie Berntsson blev krÀnkt och allt vad det nu var av överdomaren pÄ Ridsport Ponny Cup finalen. Jag tÀnker inte ta stÀllning till om domaren gjorde rÀtt eller fel, men jag tÀnker dÀremot ta stÀllning till hur folk reagerar pÄ det. Det Àr förjÀvligt rent ut sagt. För det första sÄ mÄste Nellie tÀnka sig för nÀr hon skriver ut sÄdant hÀr pÄ sin blogg, för Àven om hon inte kan stÄ för vad som kommenteras sÄ Àr det ÀndÄ pÄ henne det hÀnger. Det Àr henne alla kommer skylla pÄ sen. Sjukt stort ansvar för den tjejen.
Men det Àr ÀndÄ bara tragiskt att se hur folk reagerar. I tron pÄ att det Àr en bra sak skriver de att de ska döda överdomaren som förstörde allt för Nellie oosv osv.. JA MEN HERREGUD?!? Ni hör ju hur det lÄter? Det Àr ju helt absurt att en liten tjej kan skapa en sÄdan vÄg av hat. Jag har absolut inget otalt med Nellie, jag brukar hÀlsa pÄ henne pÄ tÀvlingar osv (Àven om hon förmodligen tror att jag Àr nÄgon av hennes fans, haha) och hon Àr alltid trevlig utÄt och sÄ. Absolut inget illa menat mot henne.
 
Men faktum kvarstĂ„r. NĂ€r man sitter bakom en dator och sĂ€nder ett meddelande om hur illa en viss person betett sig till sina 10 000 blogglĂ€sare, dĂ„ mĂ„ste man tĂ€nka sig för. För bakom datorn kan folk sĂ€ga vad som helst till vem som helst. Det Ă€r hemskt. Och för övrigt sĂ„ tycker jag att alla som inte var dĂ€r pĂ„ plats eller har personlig anknytning till domaren eller familjen Berntsson ska hĂ„lla sig pĂ„ ytlig nivĂ„ och skriva saker som "Ă„h vad trĂ„kigt, lider med dig", inte "FAN JAG SKA DÖDA KÄRRINGEN SOM GJORDE SÅHÄR MOT DIG NELLIE I LOOOOVE YOOOOOOU!!!!!". Men det kanske bara Ă€r jag, who knows. Nu har jag sagt mitt iallafall, tycker det Ă€r trĂ„kigt att hĂ€stmĂ€nniskor kan blĂ„sa upp en storm av en liten vindpust pĂ„ 2 sekunder. Men sĂ„ Ă€r det! SĂ„ som det var skrivet pĂ„ Nellies blogg tycker jag hela incidenten lĂ€t vĂ€ldigt trĂ„kig, verkligen. Men jag var som sagt inte dĂ€r. Sjukt trist för Nellie att avsluta karriĂ€ren med Bellman sĂ„ iallafall, det Ă€r ju ett som Ă€r sĂ€kert.
 
http://www.tidningenridsport.se/Nyheter/Sverige/2012/8/Overdomare-hotad-/#comment-632826756