Storm.

Godmorgon!

AlltsÄ ni ska bara veta hur mycket det blÄser hÀr, jag kan knappt stÄ upprÀtt ute, haha. Ska in och kika pÄ en dokumentÀr i skolan idag pÄ samhÀllen, fÄr vÀl se om Britta (bilen alltsÄ) blÄser av vÀgem eller hur det blir.. Hoppas pÄ att vi hÄller oss kvar iallafall, haha..

Hade tÀnkt rida innan jag Äkte till skolan med jag tvivlar pÄ att det Àr sÄ stor idé nÀr det blÄser sÄ mycket.. PÄllarna lÀr knappast vilja röra pÄ sig i den hÀr motvinden, och dessutom blir ju allt livsfarligt nÀr det blÄser, haha. TÀnkte vÀnta tills jag kommer hem frÄn skolan och se om det har lignat sig, annars fÄr vi vÀl Äka ivÀg till ridhus eller nÄgot sÄnt :) Gud sÄ skönt det vore med ett alldeles eget ridhus, det vore ju helt fantastiskt! Synd att vi inte Àr gjorda av pengar :(

Ja, tack. Det vore snÀllt.


Fram tills jag Äker runt halv 12 ska jag vÀl  plugga pÄ lite mer i matte och psykologi :) Àlskar spykologi, det Àr sÄ himla intressant! :D Otroligt ointressant blogginlÀgg, men jaja :( Puss pÄ er

Natalie:

Vad hade Pepsi gjort innan du köpte henne? :)

klara:

hej! du skriver inte sĂ„ mycket om Filip Ågren lĂ€ngre, har ni tappat kontakten eller hur ligger det till? :)

tack för en superbra blogg!! puss! <3

Emma:

Hej, jag har en frÄga, jag ska köpa nya ridstövlar. Jag har ett par pioneer nu, supersköna men gÄr sönder lÀtt. Parlanti Àr tyvÀrr för dyrt för mig :/. Vill ha en lÄng smal stövel i lÀder. Har du nÄgot att rekommendera? Har tittat lite pÄ de niro stövlarna...Emma :)

Anonym:

Jag har en frÄga ang. Ponnyprakt!Har skrivit den förut men du har inte svarat.. Jag vet flera stycken som inte fÄtt sina produkter skickade frÄn ponnyprakt Àven fast dom har betalat in.. Varför gör ni sÄ? Man vÄgar ju inte bestÀlla dÀrifrÄn, tur att jag sÄg det innan..Det vore kul med ett svar!

Louise:

Lite random, i know.

Men skulle inte du kunna prova det bruna och det röda setet pÄ Perlan nÄn dag och lÀgga upp bild :P

Kommentera inlÀgget hÀr: