Norway, you better watch out.

Åh, herregud. Avresa ett helt dygn tidigare än planerat på en sådan här pass stor resa blir en aning stressigt vill jag lova! Har knappt hunnit börja packa varken mina egna saker eller Tangos, men hann iallafall med ett väldigt oseriöst pass i skogen nu på kvällen :)

 

Var väldigt otaggad på ridning idag eftersom det blev lite stressigt nu, men lite halvt om halvt ridet blev det iallafall! Ut i skogen och lät bara TangoPangoBestaHest sträcka ut benen lite. Haha "lite"... Menmen, hon är så pass lösgjord och fin nu så kände att jag inte behövde sitta och nöta nere på banan! Red i Simons mjukisar (höhö, kevins tvillings alltså..), ridskor och fleecetröja, vackrare får ni leta efter! :D Menmen, urmysig tur på min superstar iallafall!

 

Som sagt...Tur att min Tango alltid är lika vacker :') Rätt mysiga ridvägar har vi också, gör inte saken sämre en sån här kväll!Eftermiddagen spenderades for the record hemma hos UlleBulle. Aldrig vart hos honom förut (typ knappt ens träffat honom förut, i och för sig), men det var mycket trevligt! :D  Synd att jag fick hetsa iväg därifrån för att komma hem bara, men sådant är livet, mina kära vänner! ;) Nu ska Najsan sova, och det hoppas jag att det flesta av er redan gör! PUSSPUSS

Anonym:

har du en dressyrsadel??!!:DDDD

matilda:

Hej danai!

du har otroligt fina ponnyer och jag har sätt dig tävla nyligen och jag ska köpa en ny d-ponny. Har du något tips på bra ponnyer? Jag har själv tävlat upp till msv b på min förra c-ponny och och jag har en unghäst nu, jag skulle vara jätte tacksam om du gav lite tips på bra hästar. du har en jätte bra blogg, lycka till i norge!

Kommentera inlägget här: