Unlucky..

Ajaj idag var ingen höjdardag. eller jo, den var bra pÄ vÀldigt mÄnga sÀtt, men imorse hÀnde ju en grej som skuggade ner den en del. VÀrmde upp till specialidrotten genom nÄn boll-övning. Mm, ni som kÀnner mig vet ju att jag och bollar inte Àr riktigt överens. Menmen, det gick vÀl bra till en början, till jag bestÀmde mig för att vara övermodig och faktiskt försöka ta den dÀr oversize-badbollen frÄn nÄgon annan.. Hehe, dÄ klev jag typ pÄ nÄgons fot (med flit sÀger vi) och sÄ hamnade jag supersnett sÄ min fotknöl small i golvet o de bara knakade till. AJ! Hoppade pÄ ett ben in till nÄn idrottslÀrare som lindade och grejade. Men den Àr inte bruten iaf, bara illa stukad. Hahah, ska man lyckas sÄ ska man. Har haltat omkring hela dagen idag bara för de, och flera dagar till lÀr det bli! Fick order om att att INTE rida och strÀcka hÀlen nerÄt pÄ nÄgot vis. Vet ni vad man gör dÄ? Plockar av stiglÀderna sÄklart!
Förutom detta sÄ har dagen varit superb! Mamma har fÄtt tag i Lotta Björe, som alltsÄ Àr landslagsledare för ponnyhoppning. Fick en fast trÀningstid direkt! KÀnns nÀstan som om man borde var lite hedrad, med tanke pÄ vilket tryck hon har pÄ platser! Kuuul! Passar dessutom perfekt, för de Àr jÀmna veckor, alltsÄ nÀr det inte Àr John-trÀningar och pÄ tisdagar. Dock fÄr jag lov att hoppa historian varannan tisdag, eftersom trÀningen börjar 3.. Men det kan jag stÄ ut med, ligger 100 Är före och vi tÀnker ju knappast börja tjafsa om tider.. ;) SÄ det blir ju helt perfekt! Peps pÄ Johns trÀningar och bygga sjÀlvförtroende, och TangoPango pÄ Lottas trÀningar för att bygga vidare lite er. Ska bli SUPER ROLIGT att testa lite nytt! Gillar ocksÄ trÀnare som sjÀlva rider, för dom har ofta lÀtt att sÀtta sig in i situationen, Àven om det inte Àr en förutsÀttning för att man ska vara bra som trÀnare!
Har redan alla tre idag eftersom jag fick skjuts hem. Dennie var KANONFIN! Mycket travarbete pÄ honom och han jobbade pÄ som sjutton! :) Red ju utan bÄde stugbyglar och lÀder, men det funkade faktiskt, fast jag tyckte det var jÀttesvÄrt med hans ministeg! Sen Pepsi, hon var SUPERFIN hon med! Hur mjuk som helst, lÄg inte pÄn i handen alls och flyttade finfint för skÀnkeln. Galoppen Àr fortfarande svÄr, men om jag rider med mycket sÀta nÀr jag tar tbx sÄ gÄr det bra! Eller ja, nÄgot sÄ nÀr iaf! Tango rids nu pÄ ett Baby pelham för att testa eftersom hon Àr sšÄ tjafsig hela tiden. Första gÄngen man rider pÄ nytt bett Àr hon alltid fin, och likasÄ idag ;) Tjafsade inget alls och la inte tungan över heller. FÄr se nu, ska fortsÀtta rida henne pÄ det nu sÄ hoppas vi att det funkar. Tycker om den varianten pÄ pelham (om man nu ska ha pelham) eftersom det Àr superkorta skÀnklar pÄ det. SÄ nu hoppas bvi pÄ att Tango gillar det lika mycket som mig! ;)
SÄ ser det ut! Men mitt Àr tredelat, tredelat Àr mina all-time favourites vad det gÀller bett!
Nu ska jag hoppa in i duschen och sen sÀger jag godnatt till kiwi och sooover. Nattinatti pÄ er, mina Àlskade lÀsare!