Tisse tandlös

Goddag pÄ er! 
Ledig torsdag sÄhÀr Kristi Flygare till Àra och jag ska lÀsa igenom 70 sidor masteruppsats inför att förhoppningsvis skicka in den imorgon. Vi fick lite kompletteringar att göra efter förra inlÀmningen och nu Àr slutprodukten i princip helt fÀrdig. Huuuuur galet Àr inte det? Om den blir godkÀnd kommer jag vara orimligt mallig över att ha klarat av det samtidigt som polisstudierna. Bara en heads-up. 
 
Ledig var jag faktiskt Ă€ven igĂ„r dĂ„ min kissemiss Tisse var till veterinĂ€ren för att göra en ordentlig tandstens-sanering och dra ut nĂ„gra tĂ€nder som drabbats av FORL och andra icke-sĂ„-roliga inflammationer.  NĂ„gon timme efter att jag lĂ€mnat henne ringde veterinĂ€ren och meddelade att efter röntgen kunde hon se att hisnande 21 (!!!!!) tĂ€nder mĂ„ste plockas bort dĂ„ det bara var ett allmĂ€nt kaos av inflammationer, tandresopbtioner och tandköttsinflammation i hennes lilla mun. Visste inte ens att katter hade sĂ„ mĂ„nga tĂ€nder för att vara helt Ă€rlig. 13 st hann hon med igĂ„r och 8 st till ska tas bort i slutet av juni. Stackars, stackars lille katt sĂ„ ont hon mĂ„ste ha haft... Hon har ju varit lite tjurig pĂ„ sista tiden men jag har trott att det berott pĂ„ att hon inte varit sĂ„ glad över sitt sĂ€llskap i form av turbo-Iris. Har orimligt dĂ„ligt samvete, sĂ„ nu blir det regelbundna tandkontroller och dĂ€rmed basta. Fy sĂ„ hemskt att veta att jag helt bommat att kolla upp tĂ€nderna trots att hon haft dĂ„lig andedrĂ€kt osv. Men nu ska det bli bra ❀ Och on the plus side sĂ„ finns det ju inte sĂ„ mĂ„nga tĂ€nder kvar att ha ont i efterĂ„t oavsett frekvensen pĂ„ tandlĂ€karbesöken... 🙃
 
Min lilla Dobby ❀❀❀
 
 
För övrigt sÄ har mina första dagar pÄ nya jobbet i Malmö varit toppen. Jag har inte saknat att pendla, men det Àr inte mycket att göra Ät saken. Vi fÄr vÀl helt enkelt se om det dyker upp nÄgon lÀgenhet vÀrd namnet i vÄr prisklass sÄ att vi kan flytta in dit och slippa pendlingen. Men det fÄr ta sin tid. Jobbet i sig kommer iallafall att ge massor av vÀlbehövlig erfarenhet och min handledare verkar toppen. Det kommer att bli en intressant sommar, det Àr jag sÀker pÄ! 
Kommentera inlÀgget hÀr: