Paus i kaoset

Goddag pÄ er! 
Nu var det alltför lÀnge sedan jag kikade in hÀr. IGEN. what can I say... nu i slutspurten av terminen mÀrks det verkligen att jag pluggar 200%. Som grÀdden pÄ moset sÄ börjar jag jobba heltid som nÄgon slags bitrÀdande vikarie-utredare pÄ RÀttscentrum i Malmö pÄ mÄndag. Tjosan.
 
Jag hade iallafall en fantastiskt bra vecka i BorlÀnge och fick hÀnga med pÄ lite gott och blandat. Blev trevligt bemött och fick jobba varierade pass. Helt klart massor med nyttiga erferenheter med i bagaget hem. 
 
Med hem kom ocksÄ nÄgot helt annat. NÀmligen ett kontrakt med den mÀklare som ska sÀlja mitt hus.  Yes. Jag har bestÀmt mig för att satsa pÄ ett liv hÀr nere i SkÄne med min Sebastian, och nu nÀr min fantastiska hyresgÀst sa upp sitt kontrakt för att flytta vidare och CSN tagit bort fribeloppen under 2020 sÄ kÀnns det helt enkelt som om det Àr dags. Jag Àlskar mitt hus och Àr evigt tacksam för tiden jag fÄtt spendera dÀr, men sÄ tillfreds som jag varit med livet sedan jag flyttade ner till SkÄne har jag nog aldrig varit. Dalarna Àr absolut ett andra hem och lite av en trygghet att ÄtervÀnda till, men det Àr inte mitt hem. Det kÀndes vÀldigt tydligt nu nÀr jag var dÀr uppe pÄ min praktikvecka. Kanske kommer det att förÀndras, kanske inte. Men klart Àr att huset kommer att sÀljas iallafall och annonsen kommer att komma ut om nÄgra veckor. Vemodigt som attan, men sÄklart Àven lite spÀnnande att starta ett nytt och ordentligt liv hÀr nere med Sebastian. Blandade kÀnslor de lux. 
 
 
 
Anyhow. Min paus Àr slut för lÀnge sedan och jag ska lÀmna mina grubblerier för 17000 ord om polisens anvÀndning av sociala medier. Tjoho!
 
Vi hörs. Ciao ❀
Kommentera inlÀgget hÀr: