Tired

Det är torsdag kväll och jag sitter hemma och känner mig lite ledsen. Jag är ledsen för att Iris är nykastrerad och mår jättedåligt Jag har skuldkänslor för att jag tvingat henne att gå igenom en operation fast hon inte har en aning om vad som händer och nu mår hon jättedåligt och det är mitt fel. Och så är jag lite ledsen för att Sebbe ännu inte är hemma och kan säga åt mig hur larvig jag är. Och så är jag lite ledsen för att jag har så mycket att göra med uppsatsen som ju löper parallellt med relativt stenhårt polisplugg att jag inte riktigt vet vilken ände jag ska börja i. Och lite, lite ledsen över att jag har träningsvärk av guds nåde efter fys i skolan igår. Och kanske lite extra ledsen för att jag fick en hjärnskakning under sagda fyslektion så jag mår rätt så crappy idag. Don't get me wrong though, det är RIKTIGT kul att få go loco och skrika på fyslektionerna, jag kan inte tänka mig bättre anger managament än att banka på folk och skrika för allt vad stämbanden håller under någon timme/vecka. 
 
 
Men jag är lite glad också. Glad att jag har någon att sakna och glad att jag förhoppningsvis någon gång inom en inte allt för lång framtid ska få ta på mig en polisuniform varje dag när jag ska gå till jobbet. Och för att skyttet i förrgår gick PRIMA. Alltså har väääääärldens bästa lärare och precis som i ridningen kan en enda pyttedetalj som att vinkla fingret 5mm göra att varenda skott sitter som en smäck (okej, en ganska stor smäck eftersom min träffbild inte är som en femkrona direkt, men ni fattar ju vad jag menar). Gillar detaljsporter så mycket mer än "ÖH-DRA-OMKULL-MIG-OM-DU-KAN-DÅ"-sporter. Som typ brottning. Skräll.
 
Imorgon har jag en simlektion med skolan, men eftersom jag liksom de flesta andra är Corona-nojjig håller jag mig borta från kommunala badhus och offentliga platser så gott jag kan och tar en simtur här hemma i Hörby istället. Ingen i Hörby reser utomlands this time of year och ingen utifrån Hörby sätter sin fot här, så det känns mer safe än metropolen Malmö. Gillar ändå det med Hörby. 
 
Och angående Corona kan jag nu vara mitt introverta jag fullt ut utan att någon tycker att det är märkligt. Alltid något. 
Malin:

Fullt upp med andra ord.. Men jag är säker på att du fixar allt du tar dig åt! Och btw, hur gick ögonoperationen? Har du gjort den ännu? Jag väntar spänt på dina reflektioner :)

Svar: Den är schemalagd till på torsdag om inte Corona-utbrottet ändrar någonting 😅
Danai

Kommentera inlägget här: