Tired

Det Àr torsdag kvÀll och jag sitter hemma och kÀnner mig lite ledsen. Jag Àr ledsen för att Iris Àr nykastrerad och mÄr jÀttedÄligt Jag har skuldkÀnslor för att jag tvingat henne att gÄ igenom en operation fast hon inte har en aning om vad som hÀnder och nu mÄr hon jÀttedÄligt och det Àr mitt fel. Och sÄ Àr jag lite ledsen för att Sebbe Ànnu inte Àr hemma och kan sÀga Ät mig hur larvig jag Àr. Och sÄ Àr jag lite ledsen för att jag har sÄ mycket att göra med uppsatsen som ju löper parallellt med relativt stenhÄrt polisplugg att jag inte riktigt vet vilken Ànde jag ska börja i. Och lite, lite ledsen över att jag har trÀningsvÀrk av guds nÄde efter fys i skolan igÄr. Och kanske lite extra ledsen för att jag fick en hjÀrnskakning under sagda fyslektion sÄ jag mÄr rÀtt sÄ crappy idag. Don't get me wrong though, det Àr RIKTIGT kul att fÄ go loco och skrika pÄ fyslektionerna, jag kan inte tÀnka mig bÀttre anger managament Àn att banka pÄ folk och skrika för allt vad stÀmbanden hÄller under nÄgon timme/vecka. 
 
 
Men jag Ă€r lite glad ocksĂ„. Glad att jag har nĂ„gon att sakna och glad att jag förhoppningsvis nĂ„gon gĂ„ng inom en inte allt för lĂ„ng framtid ska fĂ„ ta pĂ„ mig en polisuniform varje dag nĂ€r jag ska gĂ„ till jobbet. Och för att skyttet i förrgĂ„r gick PRIMA. AlltsĂ„ har vÀÀÀÀÀÀrldens bĂ€sta lĂ€rare och precis som i ridningen kan en enda pyttedetalj som att vinkla fingret 5mm göra att varenda skott sitter som en smĂ€ck (okej, en ganska stor smĂ€ck eftersom min trĂ€ffbild inte Ă€r som en femkrona direkt, men ni fattar ju vad jag menar). Gillar detaljsporter sĂ„ mycket mer Ă€n "ÖH-DRA-OMKULL-MIG-OM-DU-KAN-DÅ"-sporter. Som typ brottning. SkrĂ€ll.
 
Imorgon har jag en simlektion med skolan, men eftersom jag liksom de flesta andra Àr Corona-nojjig hÄller jag mig borta frÄn kommunala badhus och offentliga platser sÄ gott jag kan och tar en simtur hÀr hemma i Hörby istÀllet. Ingen i Hörby reser utomlands this time of year och ingen utifrÄn Hörby sÀtter sin fot hÀr, sÄ det kÀnns mer safe Àn metropolen Malmö. Gillar ÀndÄ det med Hörby. 
 
Och angÄende Corona kan jag nu vara mitt introverta jag fullt ut utan att nÄgon tycker att det Àr mÀrkligt. Alltid nÄgot. 
Malin:

Fullt upp med andra ord.. Men jag Àr sÀker pÄ att du fixar allt du tar dig Ät! Och btw, hur gick ögonoperationen? Har du gjort den Ànnu? Jag vÀntar spÀnt pÄ dina reflektioner :)

Svar: Den Ă€r schemalagd till pĂ„ torsdag om inte Corona-utbrottet Ă€ndrar nĂ„gonting 😅
Danai

Kommentera inlÀgget hÀr: