Real thing

Godmorgon frĂ„n en trött dalmas i ett vĂ€ldigt soligt SkĂ„ne. Har jobbat hela helgen och haft fullt upp med andra sysslor och mĂ„sten dĂ€remellan. Men alltsĂ„ jag önskar nĂ€stan att all utbildning kunde vara pĂ„ distans - det Ă€r SÅ SKÖNT att kunna lĂ€gga upp tiden som man vill, haha. Har ju klara nackdelar ocksĂ„, sĂ„ klart. Men just att kunna sköta upplĂ€gget sjĂ€lv Ă€r himla skönt. 
 
IgÄr kom jag hem frÄn jobbet 22.30 och var helt slut, trött, lite irriterad och mör i hela kroppen. DÄ hade Sebbe tÀnt ljus i hela lÀgenheten, stÀllt fram mina favoritsnacks och satt duschen pÄ exakt den temperatur jag alltid duschar i (haha), hÀngt upp min morgonrock och smÀllt pÄ en riktig mysspellista. Det Àr sÄ fint för att jag kommer ihÄg mina tidigare förhÄllanden dÀr dyra presenter var ALLT. Ett vridet temperaturvred eller tÀnda ljus hade inte betytt ett skit pÄ den tiden. Men detta Àr vÀrt sÄ mycket mer! En lapp pÄ köksbordet, tÀnda ljus, en kram nÀr man behöver det. Ja, ni som vet - ni vet. VÀrldens bÀsta Sebbe. Han lÀr mig sÄ mycket fint om livet. Ville bara sÀga det. 
 
Idag stÄr plugg, lÄngprommis, trÀning och byte av dÀck pÄ schemat. Jag fÄr inte trÀna alls egentligen men det lÀt som om det var lugnt sÄ lÀnge jag höll mig till lÀtta vikter. Fair enough. Har fortfarande ZERO smÀrta i ögonen och ser som en hök. 
Jag har ju för övrigt köpt en ny liten rallybil som ni fÄr se vid tillfÀlle. Det Àr min mormors gamla "Yngve" som fÄtt flytta till SkÄne och ska bli vÄrfin nu i veckan. 
 
(null)
 
Ha det fint kompisar! Och kom ihĂ„g att hĂ„lla er borta frĂ„n folksamlingar osv ♄ 
Kommentera inlÀgget hÀr: