Plugg och pyssel

HallÄ vÀnner! 
Helgen Àr snart till Ànda och jag pluggar febrilt pÄ förhörstekniker inför examination imorgon... Haft en riktigt bra helg som jag spenderat med goda vÀnner igÄr och alldeles alena idag. Varit ute pÄ shoppintur med vÀnner som nyss köpt hus, mÄlat, pluggat, trÀnat, stÀdat und sÄ weiter. Men Àr lite extra glad för att:
 
  • Jag sprang för första gĂ„ngen 4km idag! Förmodligen i den lĂ„ngsammaste joggingtakt som nĂ„gonsin skĂ„dats men JAG SPRANG!! Heka vĂ€gen!! Utan paus!! 4 km!!! SĂ„ nöjd.

  • Har mĂ„lat massor i helgen och det Ă€r sĂ„ mysigt. FĂ„r sĂ„dant lugn av att slĂ„ pĂ„ lite musik och greppa penslarna. Det spelar liksom ingen roll om de inte blir bra, det Ă€r kladdandet med fĂ€rger i sig som Ă€r terapi. SĂ„ SKÖNT att ha nĂ„gonting att göra dĂ€r hjĂ€rnan kan slĂ€ppa prestationskraven. VĂ€lbehövligt.

  • Har fĂ„tt ordning vid skrivbordet i sovrummet (slĂ€ngt ut Sebbes dator 😊😊😊) och Ă€ntligen fĂ„tt upp ett galler som vĂ€ntat lĂ€nge pĂ„ att fĂ„ sĂ€ttas upp. Blev sĂ„ mycket mer ombonat direkt, och tycker de smĂ„ alstren gjorde sig ganska sĂ„ fint dĂ€r ocksĂ„. 
 
 
 
 
Nu sitter jag med inpackning i hÄret och försöker erinra sist jag var pÄ polisförhör (typ 2017?) och vad tusan polisen sa och hur hon gjorde med allt. Ugh.. Hoppas morgondagens figurant Àr snÀll... 
 
Vi hörs peeps! 
Kommentera inlÀgget hÀr: