En liten lyckoapparat

Godafton frÀnder!
 
En evighetslÄng tisdag Àr pÄ vÀg mot sitt slut och jag har lÀngtat till sÀngen Ànda sedan jag klev upp nÀr klockan ringde för jobb 04.50 imorse. Efter 3 hela timmars sömn, ska tillÀggas - vÄr lilla trefÀrgade Àlskling löper DE LUX, men nu Àr kastreringstid bokadtill nÀsta vecka - aldrig mer en löpande honkatt i mitt hem!!
Jobbade iallafall av 5h pÄ ICA och stack sedan direkt till plugget och nu Àr jag Àntligen hemma. Vi har en riktigt tuff, tung teoretisk vecka denna vecka och hur mycket prestationsÄngest brottningen Àn ger mig sÄ Àr det ÀndÄ skönt att bryta av enformiga förelÀsningar med lite aktivitet. 
 
 
Hur som haver. I helgen gick vĂ„r tvĂ€ttmaskin sönder nĂ€r jag skulle pĂ„börja helgens tvĂ€tteri. Bara det Ă€r en liten sorg i sig eftersom jag tycker det Ă€r rĂ€tt sĂ„ mycisgt att tvĂ€tta (jag Ă€r sjuk, jag vet...) Helgen dessförinnan var jag inte hemma och Sebbe Ă€r tyvĂ€rr inte betrodd med det kreativa hantverk som fĂ€rgsortering och vattengradering ju uppenbarligen Ă€r. HĂ€r stod vi dĂ„ alltsĂ„ med TVÅ veckors tvĂ€tt och inga rena strumpor. Det Ă€r i sĂ„dana hĂ€r lĂ€gen jag Ă€lskar att bo i hyresrĂ€tt. Ett samtal till vĂ„r gyrmma hyresvĂ€rd och idag har vi en splitterny tvĂ€ttmaskin med JÄTTEMÅNGA instĂ€llningar och JÄTTEMÅNGA knappar. Det Ă€r ju sĂ„ man blir tĂ„rögd! En helt ny tvĂ€ttmaskin!! 😍😍😍 Förut hade det varit de senaste Veredusskydden och nu Ă€r det en Cylinda tvĂ€ttmaskin, tĂ€nka sig vad tiderna Ă€ndras, va...? 
 
Nu snurrar ALLA strumpor vi Àger förnöjt runt i en ny tvÀttapparat och jag ska skriva lite pÄ masteruppsatsen innan det Àr dags att gÄ till sÀngs. TrÀning kanske? Not today. Tjosan pÄ er.
 
 
 
Karro:

Åh vilken snygg outfit! Var kommer koftan/tröjan och jeansen ifrĂ„n? :-D

Svar: Nej men tack!!! Jeansen Ă€r ett par mom jeans from Levis och tröjan Ă€r en klassiker frĂ„n GANT 😃
Danai

Kommentera inlÀgget hÀr: