65 mil hemifrÄn har jag aldrig kÀnt mig mer hemma

Hej söndag. 
Jag mĂ„r som jag förtjĂ€nar idag, den saken Ă€r klar. 

Jag vet inte var jag ska börja. Min mormor, lillebror och svĂ€gerska Ă€r hĂ€r nere för att fira min födelsedag lite i efterskott, sĂ„ vi var ute och kĂ€kade middag och myste igĂ„r. KĂ€kade pĂ„ en italiensk restaurang hĂ€r i Hörby och skulle precis hem för att kolla MELLO nĂ€r  jag istĂ€llet fick ögonbindel och vi Ă„kte runt i en halv evighet innan vi anlĂ€nde till destination ÖVERRASKNINGSFEST!!!!

AlltsĂ„ min sambo som styrt ihop detta... Vad kan man ens sĂ€ga om honom?? Och alla som var dĂ€r??!! 25 pers som jag kĂ€nt i ett Ă„r eller mindre som tagit sig dit för att överraska och fira med mig. Jag Ă€r sĂ„Ă„Ă„Ă„Ă„ rörd. Och hade en helt UNDERBAR kvĂ€ll. Det Ă€r sĂ„ otroligt fint att fĂ„ hoppa rakt in i ett sĂ„dant hĂ€r gĂ€ng av underbara personer som om vi kĂ€nt varandra hur lĂ€nge som helst. 

Jag mĂ„ vara lĂ„ngt bort frĂ„n det jag kallat "hem" i mĂ„nga Ă„r, men jag har verkligen aldrig kĂ€nt mig sĂ„ hemma som hĂ€r nere med dessa personer. Åh. Är sĂ„ TACKSAM!!! 

(null)

Idag har vi en ordentlig brunch planerad med hela familjen och mina svĂ€rförĂ€ldrar och sedan ska mormor fĂ„ en liten tur runt i Hörby tĂ€nker vi, det Ă€r ju Ă€ndĂ„ inte sĂ€rskilt ofta mormor Ă€r pĂ„ besök sĂ„ hon mĂ„ste ju fĂ„ se hela vĂ„r lilla by tĂ€nker vi 😆  Vad resten av dagen innehĂ„ller fĂ„r vi se. 

Men alltsĂ„. HĂ€nde ens gĂ„rdagen?? Har en sĂ„ underbart fin sambo verkligen, Ă€r sĂ„ glad för allt i livet som hĂ€nt som lett till att jag trĂ€ffade just honom. Cheezy yet true. 


Kommentera inlÀgget hÀr: