Werkwerk

Goddagens kompisar! 
Kom pÄ att jag helt glömt bort att berÀtta att jag fÄtt ett nytt sommarjobb! I sommar ska jag nÀmligen jobba pÄ RÀttscentrum i Malmö dÀr jag kommer att fÄ vara vikarie pÄ utredningen för grova brott! SÄ spÀnnande, jag Àr mer Àn glad att jag fÄr möjligheten att jobba inom myndigheten en hel sommar innan jag ska ut och "aspirera" nÀsta sommar - tror det Àr en grym erfarenhet och Àr sÄ pepp pÄ att fÄ sitta med pÄ förhör, jobba in mig i polisens (lite meckiga) datasystem och bara fÄ se hur allting faktiskt fungerar inifrÄn. SÄ himla, himla glad för det!
 
Dena hĂ€r helgen Ă€r det dock inget jobb pĂ„ kartan och min första lediga helg pĂ„ tre veckor ska jag spendera med att vara ute i SkĂ„nes vĂ„rvinter (eller Ă€r det bara vĂ„r det kallas hĂ€r nere?) och njuta av solen. Idag har jag inlett dagen med lite terapi i form av storrengöring, betsning och inoljning av mitt fina gamla matbord som Ă€r gjort av 100 Ă„r gamla dörrar. Ytan hade blivit matt, nött och sĂ„g allmĂ€nt sliten ut sĂ„ jag tvĂ€ttade av den med mĂ„lartvĂ€tt, betsade försiktigt upp de delar som hade mattats av och ljusats upp av att stĂ„ i solen osv och nu Ă€r första lagret hĂ„rdvaxolja pĂ„ för att fĂ„ en slittĂ„lig yta fram till nĂ€sta storrengöring. FĂ„r se om jag har nĂ„gra före-bilder att jĂ€mföra med för det blev verkligen stor skillnad. Ni vet ju hur jag Ă€r med mina projekt. Älskar att pyssla med sĂ„dant hĂ€r. Terapi, som sagt. 
 
(null)


Strax kommer Sebbe hem frĂ„n att ha spelat padel och dĂ„ tĂ€nkte vi ta en lĂ„ngrpommis och gĂ„ ut med kissemissarna en svĂ€ng sĂ„ de fĂ„r njuta lite av solen ocksĂ„. LĂ€genheten ska storstĂ€das ocksĂ„, som varje helg. Men det fĂ„r bli ett projekt för nĂ€r solen gĂ„tt ner, haha. 

Ha det bÀst compadres!