Packar upp och myser

Godafton kompisar! 
 
Ni vet den där känslan man hade som barn när man fick sin första ponny och varje timme man kunde spenderade man i stallet och timmarna man inte kunde vara i stallet så önskade man att man var i stallet? Där har ni mig just ju. En ohyggligt glad och tackam liten ponnyunge med glitter i ögonen och höstrån i håret. Så känner jag mig! Det är inte att jag inte köpt egna hästar för egna surt förvärvade slantar tidigare utan bara att den här hästen - just den här hästen - hon känns som Tango. Som att allt glittrar lite när jag kommer in i hennes hage och inget i världen är finare än henne. Så kändes det första gången jag såg Tango och så känns det när jag tittar på Flow, och så har det aldrig känts däremellan om jag nu ska vara helt ärlig. Min Flow! ❤️
 
Jag förstår att ni vill veta mer om den här underbara hästen! Var hon kommer ifrån, vad hon gjort tidigare, vem som haft henne och vad hon är för typ av häst. Helt ärligt så vill jag bara landa lite i hela den här grejen innan jag högtidligt basunerar ut all info jag har att ge er. Jag vill inte skapa någon press på mig själv eller henne till följd av vad hon har eller inte har gjort i sitt förra liv utan jag vill bara strosa runt och vara glad för den här underbara hästen som inte kan stå still på stallgången och som är rund som en liten ponny. 
 
 
On another note så har jag äntligen lyckats hitta min flyttkartong med ridgrejer som låg djupt begravd i vårt källarförråd. Med andra ord blev det återigen lilla julafton när jag fick pac ka upp en drös gamla trotjänare som jag haft länge, men också helt nya grejer som jag köpt på mig på någon horseshow och sen aldrig använt. Bland annat denna fina tävlingsskjorta från Pikeur! Hur fin?!?! Har till och med lapparna kvar... Hoppas Flow så småningom ger mig tillfälle att använda den. Det lär dock dröja till dess, men ändock! 
 
  (null)

Imorgon kommer nog ett paket med min (förhoppningsvis) nya sadel och jag är TAGGAD!!!! Hoppas bara att den ska passa. Vad tror ni att valet föll på denna gång? 😎

Paulina:

Garanterat en Bruno igen?!?

Elin Tjulin:

Känner igen mig, när jag flyttade ihop med sambon hittade jag 2 påsar men sprillans nya ridbyxor, boots, handskar och en grimma jag köpt på SIHS för typ..4 år sedan? Helt galet ..!
Hästen ser jättefin ut :)

Svar: Ja men precis! Hur GLÖMMER man det?? 😂 är ju oftast inte direkt gratis grejer man köper heller 😅
Danai

Kommentera inlägget här: