Packar upp och myser

Godafton kompisar! 
 
Ni vet den dĂ€r kĂ€nslan man hade som barn nĂ€r man fick sin första ponny och varje timme man kunde spenderade man i stallet och timmarna man inte kunde vara i stallet sĂ„ önskade man att man var i stallet? DĂ€r har ni mig just ju. En ohyggligt glad och tackam liten ponnyunge med glitter i ögonen och höstrĂ„n i hĂ„ret. SĂ„ kĂ€nner jag mig! Det Ă€r inte att jag inte köpt egna hĂ€star för egna surt förvĂ€rvade slantar tidigare utan bara att den hĂ€r hĂ€sten - just den hĂ€r hĂ€sten - hon kĂ€nns som Tango. Som att allt glittrar lite nĂ€r jag kommer in i hennes hage och inget i vĂ€rlden Ă€r finare Ă€n henne. SĂ„ kĂ€ndes det första gĂ„ngen jag sĂ„g Tango och sĂ„ kĂ€nns det nĂ€r jag tittar pĂ„ Flow, och sĂ„ har det aldrig kĂ€nts dĂ€remellan om jag nu ska vara helt Ă€rlig. Min Flow! ❀
 
Jag förstĂ„r att ni vill veta mer om den hĂ€r underbara hĂ€sten! Var hon kommer ifrĂ„n, vad hon gjort tidigare, vem som haft henne och vad hon Ă€r för typ av hĂ€st. Helt Ă€rligt sĂ„ vill jag bara landa lite i hela den hĂ€r grejen innan jag högtidligt basunerar ut all info jag har att ge er. Jag vill inte skapa nĂ„gon press pĂ„ mig sjĂ€lv eller henne till följd av vad hon har eller inte har gjort i sitt förra liv utan jag vill bara strosa runt och vara glad för den hĂ€r underbara hĂ€sten som inte kan stĂ„ still pĂ„ stallgĂ„ngen och som Ă€r rund som en liten ponny. 
 
 
On another note sĂ„ har jag Ă€ntligen lyckats hitta min flyttkartong med ridgrejer som lĂ„g djupt begravd i vĂ„rt kĂ€llarförrĂ„d. Med andra ord blev det Ă„terigen lilla julafton nĂ€r jag fick pac ka upp en drös gamla trotjĂ€nare som jag haft lĂ€nge, men ocksĂ„ helt nya grejer som jag köpt pĂ„ mig pĂ„ nĂ„gon horseshow och sen aldrig anvĂ€nt. Bland annat denna fina tĂ€vlingsskjorta frĂ„n Pikeur! Hur fin?!?! Har till och med lapparna kvar... Hoppas Flow sĂ„ smĂ„ningom ger mig tillfĂ€lle att anvĂ€nda den. Det lĂ€r dock dröja till dess, men Ă€ndock! 
 
  (null)

Imorgon kommer nog ett paket med min (förhoppningsvis) nya sadel och jag Ă€r TAGGAD!!!! Hoppas bara att den ska passa. Vad tror ni att valet föll pĂ„ denna gĂ„ng? 😎

Paulina:

Garanterat en Bruno igen?!?

Elin Tjulin:

KÀnner igen mig, nÀr jag flyttade ihop med sambon hittade jag 2 pÄsar men sprillans nya ridbyxor, boots, handskar och en grimma jag köpt pÄ SIHS för typ..4 Är sedan? Helt galet ..!
HÀsten ser jÀttefin ut :)

Svar: Ja men precis! Hur GLÖMMER man det?? 😂 Ă€r ju oftast inte direkt gratis grejer man köper heller 😅
Danai

Kommentera inlÀgget hÀr: