The end of an era

Jaha hörrni. Spiken i kistan, typ. BestÀmde mig slutligen idag för att sÀlja min fantastiska Bruno. Har hÀngt ihop med Bruno som mÀrke sedan 2012 och med den hÀr kompanjonen sedan 2017. Dock fÄtt alldeles för fÄ ridtimmar i den eftersom hÀstarna skadade, sÄldes, blev oridbara osv. Men den Àr iallafall till salu nu. Jag blir lite ledsen varje gÄng jag gÄr förbi garderoben dÀr den legat, varsamt inkilad mellan en massa annat som hör hemma i förrÄd. Saker som inte anvÀnds men som inte riktigt glömts bort Àn. Tycker det Àr dags att den fÄr en kompis som anvÀnder den. 
 
Den Àr 17" med normala kÄpor, uppbyggda paneler för stötdÀmpning och utskuren runt manken för att lÄta hÀstarna röra bogbladen bÀttre. Gjort alla valen i samrÄd med en vÀn till mig som utan tvekan Àr duktigare pÄ sadlar Àn de flesta sadelutprovare jag mött, och den har sedermera legat som en smÀck pÄ allting utom hÀstar med bred rygg å la tunna. 
Nypriset Àr 47 650;- plus stiglÀder 1700;-. SÀljer den för 33 000;-, 3400;- inkl.. Freejump gold metallic stigbyglar (nypris 2899;-).
 
Usch. Blir lite ledsen av att sÀlja den ocksÄ. VÀrldens bÀsta Bruno, det gör lite ont att skiljas ifrÄn kÀra Àgodelar som det sitter mycket minnen i. Pyrlnördens hjÀrta vÀrker lite nu. Men iallafall. KÀnner ni nÄn som kÀnner nÄn eller sÄ, sÄ ja.. You know the drill.
 
 
 
 
Evelina:

Det Àr verkligen deppigt att skiljas frÄn sin sadel. Kan ej förklara varför men jag blir ocksÄ irrationellt ledsen av att skicka ivÀg mina smÄ lÀderbitar nÀr vi Àr klara med varann, haha.

Kattis :

Vet hur det Ă€r med utrustning... otroligt svĂ„rt att skiljas. Men pĂ„ tal om helt annat.. satt och tittade igenom dina gamla vloggar pĂ„ Youtube.. kan du inte dra igĂ„ng det igen? FörstĂ„r om du inte har tid och motivation utan hĂ€st men hade varit kul att bara se typ katter, pyssel hemma och annat du hittar pĂ„ â˜ș

Svar: Nej men vad roligt att du tycker det! FĂ„r fundera pĂ„ det, mest att det Ă€r svĂ„rt utan nĂ„gon som kan hĂ„lla i kameran 😅
Danai

Daniela :

Jag kĂ€nner verkligen igen den dĂ€r kĂ€nslan till ens sadel, jag köpte min alldeles första egna sadel för nĂ„gra mĂ„nader sen, och fast den bara kostade 1500kr, behöver stoppas om och har sprickor i sĂ€tet pga vanvĂ„rd (😂) av förra Ă€garen sĂ„ Ă€lskar jag den nĂ„t ofantligt đŸ„° efter nĂ„gra lager med paraffinolja var den nĂ€stan som ny 😍

Kommentera inlÀgget hÀr: