Terapi

Äntligen lite terapi i form av pyssel hemma igen. BEHÖVER det. IgĂ„r fick jag tag pĂ„ IKEAs allra sista IVAR-skĂ„p pĂ„ lager. Sprang som en Usain Bolt med hĂ€stsvans genom varuhuset för att hinna fĂ„ tag i ett vill jag lova. TĂ€nk att det Ă€r bit inredning som ska krĂ€vas för att jag ska röra pĂ„ flĂ€sket, haha... 

Betsade det igĂ„r (kom pĂ„ dĂ„ varför jag avskyr att betsa....) och satte pĂ„ knoppar,  mest för syns skull. Har satt upp en gammal Ă€lsklingshylla frĂ„n Clas Ohlson ovanför den nu och vips sĂ„ var ett vĂ€ldigt tomt hörn plötsligt ombonat och fint.  Ă„r SÅ nöjd, tycker det blev hur bra som helst faktiskt. Gillar verkligen bets i och med att det tar fram trĂ€ets Ă„dring sĂ„ fint. Nu har vi ett skĂ„p att ha alla verktyg och stĂ€dprylar i och kan tömma en av garderoberna hĂ€r hemma pĂ„ allt sĂ„nt krafs. Win-Win.

SkÄp: IKEA Ivar
Bets: ZAR Black Walnut
Knoppar: Bauhaus

Hylla: Clas Ohlson 
Plastblommor och tulpaner: IKEA 
Ljusstake: Lapptussan pÄ Instagram
(null)

(null)

(null)

(null)


Emma:

Vad fint det blev! Älskar hemmafix! Hade mycket vĂ€l kunnat gjort nĂ„got liknande hemma hos oss om det inte vore för att vĂ„rt hus formligen ÄTER ljus (frĂ„ga mig inte hur), dĂ€rför mĂ„ste jag vĂ€lja ljuuusa/vita möbler. SkittrĂ„kigt. Men ibland trotsar jag mörkret och har lite mörkare möbler Ă€ndĂ„, framförallt för kontrasternas skull!

Sophie:

SÄÄÄ snyggt! Vad anvÀnde du för bets? Har ocksÄ ett trist, tomt hörn hemma som skulle behöva lite fix, nappar kanske pÄ din idé med denna ;) blev sÄ himla fint!

Svar: Tack snÀlla!
Den heter ZAR Black Walnut, finns pĂ„ Bauhaus 😄
Danai

Kommentera inlÀgget hÀr: