Tentavecka de lux

Sista veckan pÄ höstterminen avslutas med tvÄ tentor; akutsjukvÄrd respektive juridik. Och en brakförkylning som heter duga. Var hemma frÄn skolan idag och bÄde jag och Sebbe har legat helt lamslagna hela helgen. Lyckades iallafall slÀpa mig ivÀg till jobbet för en halvdag dÀr och sedan har jag spenderat kvÀllen med tentaplugg inför morgondagen. Och sÄ handbolls-EM, förstÄs. Om Sebbe sÄ Àr  85% medvetslös av feber och halsont sÄ missas inte handboll pÄ TV, haha. 
 
Hur som haver sĂ„ Ă€r det en kort tentadag som vĂ€ntar imorgon med en liten tenta pĂ„ 2h och sedan ska jag via nĂ„gra Ă€renden i Malmö och hem och preppa inför fredagens skrĂ€ck-tenta - straffrĂ€tt... SÅ... om ni inte hör nĂ„got pĂ„ nĂ„gra dagar sĂ„ vet ni var jag befinner mig - djupt, DJUPT begravd i straffrĂ€ttens vidunderliga vĂ€rld av besynnerliga ord och krĂ„ngliga formuleringar (kom igen, vem anvĂ€nder ordet "eljest" pĂ„ 2000-talet??). 
 
Catch'a later, ciaaaao!
 
 
mariam:

Jag! :)

Evelina:

FörvÀntas gemene man förstÄ vad eljest betyder? KÀnner mig obildad.

Emma:

Haha, eljest. Gammaldags sprĂ„kbruk absolut. Kan anvĂ€ndas istĂ€llet för annars, men Ă€ven i vissa fall istĂ€llet för annorlunda, dĂ„ Ă€r det vĂ€ldigt enkelt förklarat, riktar mig med mitt svar till Evelina som svarat innan. Men jag hĂ„ller med, det Ă€r gammaldags sprĂ„kbruk 😀

Kommentera inlÀgget hÀr: