Sundayy

Godmiddag! 
Min söndag har hittills förflutit precis som en söndag ska förflyta -  sovmorgon, sen frukost och tog jag mig till gymmet för första gÄngen pÄ 17(!) dagar. Tar alltid det sÀkra före det osÀkra nÀr jag avrit sjuke fetrsom jag har abnormalt lÀtt för att fÄ en relapse och bli sjuk igen om jag anstrÀnger mig liiiite för mycket liiiite för snabbt. Sebbe Àr borta pÄ handbollsmatch hela dagen och jag har sÄledes blivit rastlös och möblerat om, möblerat tillbaka eftersom det inte blev bra, Äkt halvvÀgs till Malmö för att köpa en möbel inan jag insÄg att den var slut och fick vÀnda, fixat skrivardrivrutiner pÄ datorerna, skruvat armstöd och ryggstöd pÄ soffan som inte satt riktigt som de skulle, tvÀttat, vikt, bakat, planerat veckomat/-handling, osv osv osv. Det KLIAR I MINA FINGRAR people! TRES MUCHO!
 
Imorgon börjar iallafall termin 2 av polihögskolan för min del och jag har alltsÄ redan betat av en hel termin (Àven om jag inte Ànnu officiellt har klarat de tvÄ sista tentorna)! 25%! Helt galet ju. Har aldrig haft sÄ roligt och sÄ mycket Ängest pÄ samma gÄng inför att gÄ till skolan, haha. Det Àr mÄÄÄnga nÀtter jag varit sömnlös, grÄtit och drömt mardrömmar inför kommande pratiska moment, men det Àr det ta mig tusan vÀrt för alla galna, roliga, sjuka stunder skolan bjuder pÄ. Det lÄter kanske som om jag propagerar men jag rekommenderar verkligen ALLA som funderar pÄ att söka att ta sig i kragen och göra det. Absolut ett av de allra bÀsta valen jag gjort i livet, Àven om det satt lÄngt inne. 
 
Nu i termin tvÄ har vi livrÀddning i isvak, pepparspray i nyllet och annat skoj att " se fram emot", haha... Allt medan jag ska skriva min masteruppsats som vi ska presentera för vÄr handledare nu kommande vecka. Förhoppningsvis anses den inte vara alltför radikal av SU sÄ att vi fÄr jobba pÄ som planerat med den. Tror att det blir hur bra som helst, ska presentera idén för er lite nÀrmre nÀr vi fÄtt feedback pÄ den och vet lite mer. 
 
Ja, annars dÄ? Jag vill ha ett hus och en hÀst. Saknar att linimenta och linda ben och traggla markarbete och gymnastikhoppning och mysa i skogen. Verkligen. Men livet Àr ju som livet Àr, helt enkelt. Man fÄr ha nÄgra hundÄr för att det ska bli bra sen, och sÄ Àr det med den saken. Har en inbiten tro pÄ att man fÄr lov att göra vad som krÀvs för att ta sig dit man vill och sÄ kan man njuta sen... Men tÀnk om man ÀndÄ hade varit inbiten lÀgenhetsmÀnniska och hÄllit pÄ med fotboll och allt man behövde var skor och trÀningsklÀder istÀllet. Oj, vad livet hade varit enkelt. 
 
Men enkelt ska det som bekant inte vara. 
 
Ha en fin söndag kompisar!
 
 
Emma:

Du kan ta igen det dĂ€r senare, t.ex bli ridande polis sĂ„ slĂ„r du tvĂ„ flugor i en smĂ€ll 😉😀 (Men förstĂ„r att du saknar bĂ„de hĂ€st och hus just nu!)

Svar: Ja, tanken har ju helt klart slagit mig! TyvĂ€rr rekryterar de bara nĂ„n enstaka gĂ„ng var tjugonde Ă„r, typ. Inte sĂ„ mĂ„nga som slutar dĂ€r nĂ€r man vĂ€l fĂ„tt den tjĂ€nsten, med andra ord 🙃
Danai

Amanda :

HallÄ Àr Hampus kvar i din Àgo eller vad gör han nu? Sist jag hörde nÄgot stod han vÀl i Holland? Saknar du inte hÀsteriet ? :)

Svar: Hampus sÄldes för ganska precis ett Är sedan till Holland dÀr han har tÀvlat en del internationella starter upp till 1,35 tror jag.
SÄ jag har ingen pÄlle kvar nu och inga planer pÄ att införskaffa nÄgon den nÀrmaste tiden. Har inte tid eller ekonomi för det just nu Àven om jag sÄklart saknar det massor.
Som det kÀnns nu sÄ kommer jag förmodligen ha hÀst igen i framtiden, nÀr ekonomi och tid tillÄter det. Men det fÄr vÀnta ett tag av praktiska skÀl. Saknar det massor!
Danai

Kommentera inlÀgget hÀr: