Operation syn

Vet ni?! Nu Àr det gjort! Nu har jag bokat tid för att operera mina kassa ögon och slippa linser och glasögon! Till slut föll valet pÄ en ICL-operation (tror det var nÄgon hÀr inne som rekommenderade det framför laser om jag minns rÀtt), vilket innebÀr att man gÄr in lite djupare i ögat (bakom hornhinnan och pupillen, snarare Àn att bara skÀra i hornhinnan) och lÀgger en korrigerande lins utanpÄ ögats egna lins (den som i mitt fall Àr tvÀrkass).
Har preliminĂ€rbokat att göra operationen i mars och jag Ă€r sĂ„Ă„Ă„Ă„ spĂ€nd, rĂ€dd nervös, etc etc. Men fatta vad skönt att slippa linser och glasögon forever (eller Ă„tminstone tills jag blir gammal nog att behöva terminalglasögon). Underbart! 
 
I övrigt Ă€r jag ledig idag och sitter och försöker se till att kunna överleva juridiktentan som Ă€ger rum imorgon. Det Ă€r löjligt svĂ„rt att hitta alla om-, men-, kanske-, ifall att-paragrafer och kĂ€nns vÀÀÀÀldigt övermĂ€ktigt trots att jag tycker att jag hĂ€ngt med relativt bra under kursens gĂ„ng. Men, men. Det Ă€r bara att greppa lagboken och hoppas pĂ„ att jag fĂ„r gĂ„ helskinnad ur Ă€ven denna tenta. PĂ„ mĂ„ndag börjar jag termin 2 pĂ„ pĂ„ polisutbildningen, redan. Kan inte prata mig varm nog om den, jag har hamnat sĂ„ rĂ€tt, sĂ„ rĂ€tt! 
 
Wish me luck, ciao peeps!
 
 
(null)


Evelina:

men wow!! lycka till kompis!

Emma:

Oj! AlltsĂ„, jag Ă€r en rĂ€tt hĂ„rdhudad mĂ€nniska MEN just ögon tycker jag Ă€r lĂ€skigt nĂ€r det ska göras ingrepp i. Huuu... Men det kommer sĂ€kert att bli skitbra, Ă€ven om jag förstĂ„r din nervositet! Glad att det inte Ă€r jag som ska göra det 😉 Ska hĂ„lla tummarna för dig sĂ„klart!

Svar: Tackar! Ja jag anser mig ocksĂ„ vara rĂ€tt hĂ„rdhudad men kĂ€nner lite som du dĂ€r. SĂ€kert ocksĂ„ för att jag aldrig gjort nĂ„gon operation nĂ„gonsin... och just att de ska skĂ€ra i ögonen kĂ€nns lite lĂ€skigt. SĂ„ lĂ€nge jag inte blir blind Ă€r jag nöjd! Risken för det verkar som tur Ă€r obefintlig đŸ€“
Danai

Anonym:

Det var nog jag 😁

Min ICL-operation Àr typ bland det bÀsta jag gjort! Skönt att slippa skÀrande och laser, har dessutom hört att det luktar vidrigt.

Min enda tips Àr att förbereda sig pÄ att det kommer klia i fingrarna att fÄ klia sig i ögonen, det var det enda jobbiga. Klart överlevbart för att slippa glasögon och linser!

Maria:

Recension tack sen! :p var ett par Är sen jag gjorde research pÄ olika sorters operationer, sen kom ett hus ivÀgen och det halkade ner pÄ investeringslistan.. Men snart sÄ!

Svar: Helt klart roligare med husköp Ă€n att skĂ€ra i ögonen, haha! SjĂ€lvklart kommer ett omdöme sen! 😃
Danai

Kommentera inlÀgget hÀr: