Hej 2020

Hej på er!
Long time no see, inser jag... Sorry för det. Vi började skolan redan den 2/1 och har hunnit med att få första examinationen för 2020 avklarad och godkänd – så gött! 


I helgen som gick så var min kära mor här nere och hälsade på mig och Sebbe! Sååå himla roligt att få visa henne runt i den här nya vardagen jag har nu. Så fick hon träffa mina svärföräldrar och hela den biten också. Så glad att hon kom ner. I typisk Danai-anda blev jag dock givetvis sjuk och var sängliggande en av dagarna hon var här så det mer hon som fick ro om mig än tvärtom.. Men, men. Mysigt att ha henne här nonetheless. 


Idag är jag faktiskt hemma från skolan då min förkylning är rent ut sagt förjävlig. Eller jag hoppas att det är en brakförkylning och inte något förstadie till halsfluss, för det har jag varken tid, ork eller lust med. Men ni vet sekunden innan man ska nysa, när ögonen tåras, näsan kittlar så man håller på och dör och man liksom gapar och kisar? SÅ känns min näsa och mina bihålor HELA TIDEN just nu. Mina ögon har runnit konstant sedan igår och min hals är som ett rivhjärn efter all hosta, med svällda mandlar som en liten bonus. Gött! Med hjälp av en smärre arsenal av medikament (jag är inte och kommer heller aldrig bli någon "fighter" som ska rida ut stormen utan mediciner – hit me med allt ni har apoteket!) så har jag lyckats ta mig upp ur sängen till soffan (en sträcka på ca 7m) och här ska jag spendera resten av min tisdag. Fint så.


Ha det fint peeps! 

En lite random bild på mig och min sambo får inleda året, för att flytta ner till honom och börja PHS var det absolut BÄSTA med 2019. 

(null)


Linda:

God fortsättning på det nya året! Här inleds också året med världens brak virus, sambon insjuknade i hög feber och hosta och hur man än försöker undvika varandra så smittade han ner mig och dottern också, så 4:e dagen med feber nu, tiden går saaakta när man ligger här och önskar man kunde vrida fram tiden en vecka. Ja ja snart vänder det ✊ Krya på dig!

Emma:

Här har vi varit sjuka i flera veckor, och för att återknyta till din beskrivning av hur det känns, så låter det aom jag brukar kalla för att "jag har ett pissemyrebo i hela huvudet" - passande beskrivning??? 🤪 Krya på dig!!!

Svar: Fy, stackars er! Jag klagar efter 3 dagar.... 😅 Men pissemyrebo i hela huvudet var iaf den BÄSTA beskrivningen jag hört!!!!
Danai

Kommentera inlägget här: