Tisdag...

Tisdagen nĂ€rmar sig sitt slut och jag sĂ€tter check, check CHECK för ytterligare en prövning pĂ„ PHS! Är helt slut efter att ha spenderat hela em med vĂ„ra första riktiga övningar med radio och uniform och hela kitet. Vi alla har varit sĂ„ sjuuukt stressade över det hĂ€r examinationsmomentet men fy BUBBLAN vad det var roligt! Det vi gjorde idag Ă€r sĂ„klart basic, basic men blir helt LYCKLIG i hela kroppen över att jag ska fĂ„ JOBBA med DETTA i framtiden! HELA DAGARNA! Gah!! Är helt mosad i huvudet efter all input vi fĂ„tt frĂ„n lĂ€rare och figuranter. SĂ„. JĂ€kla. Bra.
Jag har sagt det förut och sÀger det igen; aldrig nÄgonsin har jag utmanat sÄ mÄnga av mina grÀnser frÄn sÄ mÄnga olika hÄll samtidigt. Ibland kollapsar systemet och jag fÄr en liten mental breakdown. Men oftast sÄ vÀxer komfortzonen med nÄgra mm varje gÄng. Jag mÀrker verkligen hur mycket enklare det blir att tÀnja pÄ den dÀr grÀnsen för varje prövning vi stÀlls inför. Lite, litegrann i taget. Magisk kÀnsla att vÄra lÀrare kan locka fram detta i den mest inskrÀnkta och vanetrogna greken pÄ norra halvklotet. Jag blir löjligt stolt efter varje sÄdan hÀr tröskel som betas av. Verkligen. Det Àr mÀktigt att kÀnna att man löser nÄgot som man kÀnt supermycket stress och prestationsÄngest inför, och mÀktigt att kÀnna att man gör det och har full koll pÄ lÀget. Oavsett om jag jobbar som polis i 2 Är eller 45 Är kommer jag verkligen alltid vara sjukt tacksam för möjligheten att utveckla mig sjÀlv pÄ sÄ mÄnga fronter som den hÀr utbildningen tvingar mig att göra. Jag Àlskar det. KÀnner mig sÄ, sÄ, sÄ hemma i en underbar klass med en lÀrarstab som Àr grymt kompetent. Kan verkligen bara Äterigen rekommendera precis ALLA som funderat pÄ atta söka till polis att göra det. BÀsta valet jag gjort, utan tvekan. 
 
 
Nu vÀntar en endorfinstinn, men vÀldigt lugn avslutning pÄ kvÀllen. Imorgon vÀntar nÀmligen en av vÄrens allra största prövningar - livrÀddning i vintervatten, aka havet. Jag LOVAR att det ska filmas, och har ni tur sÄ dyker det upp en liten snutt pÄ en grek som badar i nollgradigt vatten hÀr ocksÄ. 
 
90-7361 lÀmnar nu bloggen för ikvÀll efter en lyckad insats. Alla inblandade mÄr under omstÀndigheterna bra och har lÀmnat platsen med mÀngder av nyvunnet förtroende för sitt kommande yrke. Slut, kom. 
 
FrÄn LC - Uppfattat, klart slut. 
Amanda:

SĂ„ himla roligt att lĂ€sa dessa inlĂ€gg dĂ„ jag just nu har fĂ„tt jobb pĂ„ RLC och all dess utbildning dĂ€r. KĂ€nner igen varenda kĂ€nsla du beskriver att utmana sig sjĂ€lv och hur mycket det Ă€r att lĂ€ra sig men samtidigt sĂ„ himla satans roligt och underbart!! Vi kanske hörs i framtiden genom vĂ„ra jobb hörruâ˜ș Lycka till med allt đŸ„ł

Svar: Men VAAA vad coolt att jobba RLC!! Det verkar ju vara det SJUKASTE jobbet nĂ„gonsin med alla HR och 24 kontakter samtidigt nĂ€r det hĂ€nder stora grejer osv osv. Brinner överallt liksom 😂

Stort lycka till du ocksĂ„! Vi behöver er! 😍
Och ja, vi fĂ„r vĂ€l se om vi hörs, LOVA att sĂ€ga till om du fĂ„r nys pĂ„ mig dĂ€r ute i kaoset nĂ„gonstans 😄
Danai

Kommentera inlÀgget hÀr: