Survived

Halloj mina vĂ€nner! 

Vill bara tala om att jag lever. Hoppade i vatten som var sĂ„ helvetes kallt sĂ„ det gĂ„r inte ens att beskriva. AlltsĂ„ kĂ€nslan nĂ€r man landar i sĂ„ kallt vatten Ă€r helt sinnessjuk. Det gĂ„r inte att andas, gĂ„r inte att tĂ€nka, man kĂ€nner inte varken armar eller ben och har endast siktet instĂ€llt pĂ„ det mĂ„l som lĂ€rarna satt upp att man ska kalla. Kompisar, jag repeterar: DET GÅR INTE ATT ANDAS!!! 
Utan tvekan det vidrigaste jag gjort nĂ„gonsin i mitt liv, fy tusan alltsĂ„. 
Men!!! SĂ„ jĂ€kla nöjd med att ha gjort det och överlevt och klĂ€ttrat över ytterligare nĂ„gra mentala spĂ€rrar. Ytterligare en liten tröskel överkliven och jag sĂ€tter ett förnöjt check för den hĂ€r veckans examinerande strapatser. Ytterligare nĂ„gon procent av PHS avklarad med andra ord!  

(null)

Utöver att vi har en tenta nÀsta vecka Àr det relativt lugnt nu och jag Àr dessutom ledig imorgon och kan lÀgga lite tid pÄ mastern innan jag ska ivÀg till Göteborg och GHS i helgen! Det ska bli sÄÄÄÄ kul att sammanstrÄla med nÄgra vÀnner som jag sÀllan trÀffar eftersom vi Àr utspridda över Ätminstone halva landet. Det ska verkligen bli sjukt kul!

Ha en fin kvĂ€ll kompisar! 
Emma:

Fy f*n för kallt vatten, jag Ă€r extremt kĂ€nslig för sĂ„dant och Ă€r helt övertygad om att hjĂ€rtat ska stanna direkt nĂ€r det Ă€r kallt i vattnet, det Ă€r panik de luxe. Impad över att du fixade det!!! 👍👍

Svar: Haha ja det var riktigt obehagligt! Men skönt att ha gjort det och kĂ€nna att man faktiskt fixar det, hur obehagligt det Ă€n mĂ„ vara 😅
Danai

Kommentera inlÀgget hÀr: