Lighting lighting

Justja!
Under min lediga torsdag passade jag på att sticka in till Malmö och lämna in en av mina klockor som jag tydligen smashat glaset på i en vägg eller något. Svängde förbi IKEA efter att ha tröttnat något kopiöst på våra oliksidiga nattduksbord här hemma och komut med två nya lampor. Väldigt standardlampor (funderar på att måla om dem... hmmmm) men med belysning som var desto roligare! IKEA har ett nytt trådlöst system där man kan kopplia ihop lampor med en fjärrkontroll och IKEAs app och styra hela grupper av belysning som går att dimma och ändra färg från kall opalvit på 1000 lumen till lite mysigare varm belysning. Helt fantastiskt bra och till helt fantastiskt bra pris (såklart). Mycket nöjd.
Vet dock inte vad mer man har på nattduksbord? Tycker de ser lite nakna ut men det är åtminstone skönt för ögonen att det är lite mer symmetriskt nu. Puh. Hade så gärna haft ett mörkare sovrum, men orkar inte måla om i en hyresrätt. Det finns sååååå mycket jag hade gjort om jag hade ägt den här lilla lägenheten, den har så mycket potential! Men ack. 
 
Linnelakan är för övrigt guds gåva till den sovande mäsnkligheten. Att jag inte upptäckt detta himmelrike tidigare måste ju vara någon form av kardinalsynd. Tack till mormor som gav oss dessa underverk till lakan i julklapp, de hinner knappt in i tvättmaskinen och torktumlaren ihnnan de hamnar i sängen igen 😍♥️
 
 
 
 
Anyhow, nöjd for now med sovrummet. Nu återstår att se vad jag kan sätta tänderna i härnäst här hemma. Behöver pyssel. Kanske får köpa någon gammal möbel och pyssla om, eller bygga något. Eller plantera nåt. Någotning måste ske, haha...... Har faktiskt funderat på att börja måla i akryl, sååååå LÅNGT från allt jag någonsin gjort och tyckt är roligt tidigare, men nu tycker jag det verkar himla roligt. Kan inte rita för fem öre men abstrakta grejer kan väl vem som helst göra om man tycker att det är kul, tänker jag. Vi får se vad mitt nästa infall blir, helt enkelt. Min poäng var att jag ville säga att jag är nöjd med våra nya lampor och IKEAs belysningssystem TRÅDFRI. 
 
Nu ska vi på kalas för Sebbes mormor och sedan är det MELLO. Vaaaarje lördag i 6 veckor. Underbart 😍 Ciao peeps.
Kommentera inlägget här: