1, 2, 3 uniformsbyte

Hej mina frĂ€nder sĂ€ger jag frĂ„n en regnig busstur mot Malmö. Tisdag Ă€r det idag och min andra och nĂ€st sista dag i skolan för denna vecka. All the more time att dunka in pĂ„ masteruppsatsen som nu börjar fĂ„ nĂ„gon slags skelett som hĂ„lls ihop av sena nĂ€tter, kli i huvudet och en gnutta hopp. Alltid nĂ„got. 

IgĂ„r fick vi (förutom en vĂ€ldigt intressant förelĂ€sning) ut vĂ„ra uniformer frĂ„n skolan. AlltsĂ„!!! Vilken kĂ€nsla att fĂ„ pĂ„ sig arbetsklĂ€derna för första gĂ„ngen! Kan inte beskriva det riktigt men det var riktigt stort, Ă„tminstone för mig som aldrig haft en sĂ„ betydelsefull uniform pĂ„ mig tidigare. Min skoluniform i brittiska ambassadens skola mellan -99 och -03 rĂ€knas nog inte till den hĂ€ftigare kategorin av uniformer. LĂ€gg sĂ€rskilt mĂ€rke till mina strumpor MED SPETS instoppade i sandalerna. Tack mamma...

MEN ALLTSÅ MIN LILLEBROR ÄNDÅ đŸ˜­â€ïž 
(null)

Som de trogna lĂ€sare ni Ă€r (och eftersom jag Ă€ndĂ„ aldrig kommer att kunna arbeta inom span) fĂ„r ni ocksĂ„ en bild pĂ„ min nya skoluniform. Är sĂ„ glad att jag kommer fĂ„ arbeta klĂ€dd sĂ„hĂ€r varje dag om nĂ„gra Ă„r. Verkligen tacksam för det. Precis som tĂ€nkt blev det ocksĂ„ en riktig motivationskick att fĂ„ en ny outfit, haha. 

(null)

Min mĂ„ndag fortsatte sedan med ytterligare uniformsbyte för jobb pĂ„ ICA mellan 18-22.30 och efter att ha kommit hem och vĂ€nt var jag Ă„ter pĂ„ jobbet kl 06 imorse för att riva av ett "kasta-varor-pass" (kasta varor = fĂ„ upp dem pĂ„ hyllorna) och nu sitter jag pĂ„ bussen till skolan för nĂ„gra timmars förelĂ€sning. Och ikvĂ€ll efter skolan ska jag pĂ„ Harry Potter Quiz och tapas med nĂ„gra vĂ€nner i Malmö - HUR KUL?!😍

MĂ€rker ni förresten att livet gĂ„r i ett igen trots avsaknad av hĂ€st? Det gör iallafall jag, trivs orimligt bra med att Ă„ka frĂ„n stĂ€lle till stĂ€lle haha. 

Ha en fortsatt fin vecka peeps, puss och kram. (Kommentera gĂ€rna min fina uniform ocksĂ„, Please and Thank You 😉) 
Cornelia:

Wow,sÄ himla coolt med uniform! MÄste verkligen kÀnnas "pÄ riktigt" pÄ ett helt annat sÀtt med den pÄ. Den klÀr dig!

Matilda :

Ser bara sÄ jÀkla rÀtt ut!

Evelina:

Damn girl! Shit vad hÀfitgt.
(Also, Àlskar spetsstrumporna och tror att de gÄr fint med polisuniformen ocksÄ).

Mariam:

Sandalerna...med eller utan strumpor:)
Jag dör sÄ sööt! Uniform2 hÄller med passar dig perfekt!

Kommentera inlÀgget hÀr: