Tjosan

Tjolahopp! 
Deet finns inte överdrivet mycket att skriva om sĂ„hĂ€r i mer-eller-mindre-karantĂ€n-tider. Jag gör ju absolut ingenting mer Ă€n att sitta hemma med plugg, promenera en halvmil/dag och sticka ivĂ€g till gymmet för att trĂ€na. Jag skĂ€ms lite för att sĂ€ga det men promenader med en ljudbok i öronen nu nĂ€r vĂ„ren spirar hĂ€r nere i SkĂ„ne (bortsett frĂ„n SNÖSTORMEN förra helgen..?!?!?!) Ă€r verkligen en ny nivĂ„ av mysighet. Att jag sen lyssnar pĂ„ blodiga skrĂ€ck-deckare med massakrar av rang bland textraderna som lĂ„ngsamt och metodiskt lĂ€ses upp som vilken faktatext som helst medan jag flanerar runt bland barn och vitsippor Ă€r ju en annan femma, kan jag tycka. 
 
Iom att skolan försvann försvann ju ocksĂ„ iprincip hela mitt sociala umgĂ€nge och jag Ă€r relativt isolerad med undantag för Sebbe, vĂ„ra bĂ€stisar Patrik och isabel och mina svĂ€risar. En ganska rimlig social krets för mig Ă€ndĂ„, men tre fjĂ€rdedelar av den trĂ€ffar jag bara under helgerna. I veckorna Ă€r Sebbe stuck med mig och mitt frenetiska stĂ€dande, putsande, matlagande, mĂ„lande och bakande. NÅGOT mĂ„ste jag ju hitta pĂ„. Det Ă€r med andra ord kanske tur att Sebbe jobbar sĂ„ att han fĂ„r lite avstĂ„nd ifrĂ„n mig, haha.
 
PÄ tal om mÄla, hÀr Àr en av mina senaste alster som jag gillar vÀldigt mycket, i all sin enkelhet. 
Nu ska jag strax ringa upp en polis vid namn Ted Eriksson som ska medverka i vÄr masteruppsats. Han driver ett relativt stort instagramkonto och Äker runt och förelÀser en del utöver sitt jjobb som polis, bland annat om gÄngen dÄ han blev knivhuggen i nacken/halsen under ett arbetspass och klarade sig undan med blotta förskrÀckelsen.
Vi har fÄtt tag i nÄgra större polisprofiler som stÀllt upp faktiskt, vilket kÀnns jÀtteroligt! Arbetet gÄr sÄ mycket lÀttare dÄ. 
 
Tja, det var vÀl vad jag hade att bjuda pÄ denna gÄng. Ciao fellaŽs!
Anonym:

Vad lĂ€ser du för master och vad handlar uppsatsen om? Tycker sĂ„nt Ă€r sĂ„ spĂ€nnande 😃

Svar: Jag lĂ€ser en master inom marknadsföring och kommunikation vid Stockholms Universitet! Skriver min uppsats om polisens varumĂ€rke och hur det pĂ„verkas av polisens anvĂ€ndning av sociala medier 😄
Danai

Kommentera inlÀgget hÀr: