HÀndelselöst

Goddag pĂ„ er! 
TĂ€nk att det fortfarande kikar in folk hĂ€r fast det bokstavligt talat Ă€r helt hĂ€ndelselöst. Jag beundrar er ihĂ€rdighet! 

Bakom kulisserna hĂ€nder det iallafall grejer. Bland annat sĂ„ har jag och Sebbe bestĂ€mt oss för att det Ă€r dags att köpa ett boende ihop och börjat kika runt pĂ„ lite passande lĂ€genheter, jag ska ut pĂ„ polis-praktik i Dalarna om 1,5 vecka och sĂ„ ska mastern lĂ€mnas in om en sisĂ„dĂ€r 10 dagar. Hur sjukt Ă€r inte det?? Att det blev en uppsats till slut, parallellt med polisstudierna? Galet faktiskt. Är sĂ„ stolt över vĂ„rt arbete och sĂ„ glad att jag fick skriva med just Ellen som varit sĂ„Ă„Ă„ positiv och glad för hela polisinriktningen trots att hon inte alls var insatt i branschen frĂ„n början. Det blev sĂ„ bra! 

För övrigt sĂ„ har jag nu i dagarna mĂ„lat den första tavlan som jag Ă€r riktigt glad över. Veritaserum heter den (döper alla mĂ„lningar till Harry Potter-relaterade namn) och kanske kanske fĂ„r den sin plats nĂ„gonstans hĂ€r hemma pĂ„ nĂ„gon vĂ€gg. Annars fĂ„r den stĂ„ i garderoben med den vĂ€xande högen av mĂ„lningar som jag inte vet vad jag ska göra med 😅 det Ă€r iallafall kul att mĂ€rka utvecklingen i mĂ„leriet, har ju ingen utbildning alls men pö om pö sĂ„ hittar man sitt eget sĂ€tt och vĂ„gar "jobba" med mĂ„lningarna, riktigt kul och vĂ€ldigt bra terapi.

(null)

Nu ska jag traska ut pĂ„ en prommis med min nyfunna kĂ€rlek ljudboken i öronen. Kan gĂ„ hur lĂ„ngt som helst om jag har en bra bok med mig, haha... 

Hoppas att solen skiner pĂ„ er och att ni fĂ„r en mysig helg! Puss & kram 
Malin Vestergren:

Kan du inte skriva lite om hur du upplever ögonen efter operationen sÄhÀr en tid senare? :D

Svar: Absolut!
Danai

Anonym:

SĂ€ljer du tavlor?!

Svar: Yes, allt jag mĂ„lar Ă€r till salu đŸ€—
Danai

Kommentera inlÀgget hÀr: