It’s fridaaaay

Heeeeeey!! 
Fredag idag och jag har haft en riktigt långsam start på dagen. Har seminarium mellan 15-17 och innan dess är det såklart fredagsfika med mina klasskompisar. Min tur att bjussa idag så jag har laddat upp med att baka morotskaka, chocolate chip cookies och brownies, haha. Håller tummarna för att det blir godkänt. 

Idag ska vi behandla polisens användning av resurser vilket jag med ekonomibakgrund tycker ska bli kul! Överlag är allt utom ren statsvetenskap roligt, har aldrig varit speciellt intresserad av lagstiftningsprocesser och regleringsbrev hit och dit, sorry 🙄 Förstår såklart poängen med att vi ska kunna det, men ja. Det finns saker man tycker är mer och mindre roliga helt enkelt, som med allt annat. 

Haft en lite kämpig vecka med trytande motivation och ork så det är skönt med fredag idag helt klart. Hyfsat lugn helg med inte allt för mycket aktiviteter inbokade för en gångs skull 😅  nån handbollsmatch såklart och firande av en av Sebbes 378 kusiner, haha. Och så kommer några kompisar till oss över för att käka och kolla på Idol ikväll. Aldrig varit så social i mitt liv som jag är nu vill jag lova, haha 😂 Men jag trivs oväntat bra med det måste jag säga, det är så bra människor runtomkring oss att de inte suger energi ens från introverta mig. 
Om det är något jag saknar i vardagen just nu så är det att vara bra på något. Typ hästar. Det är lite tråkigt att inte ha en sysselsättning där man kan känna att man ändå är ganska duktig. Åtminstone är det viktigt för mig att ha en sådan sysselsättning. Vill tro att jag är helt ok på att inreda, vilket jag också tycker är väldigt roligt, men det kan man liksom inte göra 3-4 ggr i veckan, haha 😂 Inte i en liten tvåa iallafall! 

Hopps ni får en grym fredag peeps, trevlig helg på er 💕 

(null)

Kommentera inlägget här: