Hey hey hey

MĂ„ndaaaag igen! 
Haft en riktigt segt helg fĂ„r jag erkĂ€nna. Ganska trött överlag och egentligen ingen ork till nĂ„gonting. SĂ„ vi har sovit, kollat pĂ„ fotboll med nĂ„gra vĂ€nner, varit pĂ„ Sebbes slĂ€kttrĂ€ff och försökt lösa soffproblematiken, vilket inte gĂ„r sĂ„dĂ€r vĂ€ldans bra fĂ„r man vĂ€l sĂ€ga. Till mitt eget försvar sĂ„ ville jag faktiskt inte köpa en soffa frĂ„n IKEA frĂ„n första början, och se nu hur det gick 😉 Nu verkar de dessutom vara slut i mer eller mindre halva Sverige och jag behöver byta en del som blev fel, gött! 

Utöver detta sĂ„ ska vi börja med "fysiska metoder" i skolan denna vecka sĂ„ jag ska spendera kvĂ€llen med att fila ner naglarna, haha. Tydligen mĂ„ste man ha "nyklippta" naglar nĂ€r man ska brottas. TĂ€nker att det Ă€r en definitionsfrĂ„ga, de Ă€r ju nyligen klippta och filade till perfektion men jag antar att det inte Ă€r riktigt det som menas 🙄 TrĂ„kigt nĂ€r mina klor nog Ă€r det enda sĂ€ttet jag skulle ha kunnat fĂ„ nĂ„gon form av övertag över mina klasskamrater, haha... Är ganska sĂ„ nervös inför alla dessa fysiska moment fĂ„r jag erkĂ€nna. SlĂ€ng pĂ„ mig vilken salstentamen som helst och jag grejar den nog, men detta Ă€r lĂ„Ă„Ă„Ă„ngt utanför min komfortzon. SpĂ€nnande och lĂ€skigt pĂ„ samma gĂ„ng. Har dock vĂ€ldigt förstĂ„ende och hĂ€rliga klasskamrater som jag Ă€r 100% sĂ€ker pĂ„ ser till att jag tar mig igenom de hĂ€r delarna ocksĂ„. 

Bild frÄn söndagsfrulle med bae. Han Àr bÀst.
(null)

Linda:

Du fĂ„r visa en före och efterbild pĂ„ dina nerfilade naglar 😅

Svar: Hahaha! FÄr Ängest bara jag tÀnker pÄ det.... Haft lÄnga fina naglar i 6 Är och ska nu alltsÄ vara utan bara för att man ska bli polis.. Pyttsan!
Danai

mariam:

Hahaha...du klarar dig nog utan klorna! TĂ€nk att du ska slĂ€nga upp en höbal eller flytta pĂ„ en rulle hösilage:-) Är de stora har de tyngdpunkten högt...liten tuva vĂ€lter ofta stort lass:-D

Svar: Haha, fĂ„r köra pĂ„ den! Tack för peppen ♄
Danai

Kommentera inlÀgget hÀr: