Heeey

AlltsÄ sedan nÀr blev det sÄhÀr kul att plugga? LÀgger seriöst varenda ledig stund jag har pÄ att plugga för tillfÀllet. Delvis Àr det ju sÄklart för att det hÄlls ett högt tempo och Àr intensivt och delvis för att det faktiskt Àr roligt. Det Àr sÄ otroligt mycket att lÀra sig och verkligen en helt ny vÀrld att förhÄlla sig till. Roligt, krÀvande och lite stressigt (redan nu). 
 
Min förkylning har brÀserat ordentligt och idag genomled jag dagen med hjÀlp av Ipren, Alvedon och Zyx..... Inte optimalt men ocksÄ svÄrt att missa nÄgonting kÀnner jag, sÀrskilt innan man riktigt kommit in i allting. Bara att bita ihop, Àven om det kÀndes som om all info idag gled genom en slemhinna i huvudet som inte stoppade upp nÄgonting och sedan ut pÄ andra sidan igen, haha..

I övrigt fortsÀtter mÄlningen hÀr hemma och för tillfÀllet stÄr alla möbler, attiraljer och badrumstillbehör antingen i en stor hög i vardagsrummet eller uppdelade i mindre högar i vÄrt sovrum dÀr det nu Àr hinderbana 3.0 för att komma in/ut. Suck..... Riktigt segt, men förhoppningsvis blir mÄlaren klar redan pÄ torsdag och livet kan dÄ ÄtergÄ till nÄgot lite mer normalt. Det blir dopck vÀÀÀÀldigt fint! TÀnk vad lite fÀrg kan göra. FÄr Äterkomma med bilder nÀr jag lyckas komma hem i dagsljus nÄgon dag framöver... LÀngtar efter att fÄ sÀtta upp bokhyllor, mina nya lampa och klÀdhÀngare, etc etc. Och att ha lite ordning.. FÄr panik pÄ grejer som ligger i högar och att stuva in saker hÀr och var bara för att fÄ dem ur vÀgen... Sooooon.
 
 
 
Hoppas ni haft en bra tisdag peeps, sleep tight!
 
 
 
Kommentera inlÀgget hÀr: