TrÀning, trÀning....

Heyheyheeeey!
Redan onsdag och jag inne pĂ„ tredje dagen hemma pĂ„ rad. Varken igĂ„r eller idag har vi nĂ€mligen nĂ„gra schemalagda tider i skolan och jag har dĂ€rför begravt mig delvis i hemma-plugg men ocksĂ„ i skrivandet av ett ordentligt trĂ€ningsschema. Jag har oftast haft ett översiktligt schema men nu har jag grottat ner mig i varenda löpsteg, övning och repetition som ska göras under veckorna. Gillar egentligen inte att ha det sĂ„ strikt upplagt, men Sebbe har varit pĂ„ mig lite om att jag borde strukturera det bĂ€ttre för att fĂ„ bĂ€ttre effekt.. Suck. TrĂ€naren vet vĂ€l bĂ€st men ÄNDÅ.......
Men det Àr vÀl ocksÄ sÄ att jag mÄste inse att gymmet numera Àr min primÀra trÀningsform. Tidigare har det ju alltid varit ett komplement till ridningen och jag har sÄledes kunnat gÄ till gymmet och freebasea lite och köra övningar jag tycker Àr kul, medan jag nu behöver lÀgga lite mer fokus pÄ att faktiskt fÄ ut nÄgot vettigt av det ocksÄ. TrÄkigt, men sant. Hur man Àn vrider och vÀnder sÄ hinner jag inte riktigt fÄ in allting jag vill pÄ en vecka och sÀrskilt inte nu nÀr jag ska ha cardio sÄ ofta som möjligt. Behöver helt enkelt fler dagar per vecka eller mindre behov av att bli stark, haha. 
 
Vi fĂ„r helt enkelt se hur det gĂ„r med det hĂ€r med trĂ€ningsscheman och grejer. FĂ„r bita i det sura Ă€pplet och hoppas att endorfinerna sprudlar efter passen om inte annat 🙃 Vill ha en hÀÀÀÀÀÀÀÀst som gör mig glad men har varken tid eller möjlighet just nu och det gör mig sjuuuuukt rastlös. SUCK.
 
DEN hĂ€sten ♄♄♄♄♄♄
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Anonym:

Hej! Riktigt kul och intressant att lĂ€sa om din utbildning! Skulle du kunna lĂ€gga ut ditt trĂ€ningsschema? 😄

Svar: Absolut, lĂ€gger ut det i ett inlĂ€gg framöver 😄
Danai

Cornelia:

FörstÄr saknaden efter hÀst! Jag saknar det sjuukt mycket och har egentligen tid men absolut inte rÄd just nu :/ Det Àr fasen nÀstan vÀrre haha, sÄ frustrerande. Men man mÄste ju ha nÄgonstans att bo innan man köper hÀst sÀger dom :)))

Frida:

Saknar hĂ€starna ibland men har fyllt livet med sĂ„ sjukt mkt annat och upplevt livet pĂ„ ett annat sĂ€tt som ocksĂ„ Ă€r fantastiskt:) men hĂ€sttjej kommer man ju alltid att vara sĂ„ framtiden fĂ„r visa om det blir fler eller inte, men dĂ„ kanske mindre tĂ€vlande om man hunnit bli föör gammal 😂 vad gör Flisan nu för tiden ?

Kommentera inlÀgget hÀr: