Part One

Hey! 
Mitt i mitt benpass idag ringde telefonen och jag fick swisha hem för att ta emot leverans av lister till mitt byrĂ„-projekt och sedan Ă„ka tillbaka för att trĂ€na fĂ€rdigt, haha.. Äntligen kom de iallafall! Har sedermera inlett projekt renovera byrĂ„ under eftermiddagen och jag tror att det kommer bli superbra trots min totala brist pĂ„ erfarenhet med sĂ„dant hĂ€r.
 
Dagens göromĂ„l bestod av att riva bort de gamla listerna och ersĂ€tta dem med de nya som följer hela luckorna samt slĂ€nga pĂ„ första lagret fĂ€rg. MĂ„lar bara de synliga delarna, dvs baksida/insida osv lĂ„ter jag antingen vara som de Ă€r eller sĂ„ slĂ€nger jag pĂ„ lite billig vit fĂ€rg ĂĄ la typ Rusta sen nĂ€r jag Ă€r klar med resten, bara för att frĂ€scha upp den lite inuti ocksĂ„.
 
Men titta sĂ„ fin den blev med nya listerna och fĂ€rgen! Listerna sitter lĂ„ngt ifrĂ„n perfekt, men jag kapade och fogade ihop dem sĂ„ gott jag kunde med kniv och lim, haha. Hade kunnat lĂ€gga i fog i sprickorna, men jag hade alldeles för lite tĂ„lamod för att orka vĂ€nta tills Sebbes lillebror kom hem och kunde tilldela mig rĂ€tt sorts medel, haha 😅
 
Jag Ă€r nöjd so far iallafall, fortsĂ€ttning följer! Förhoppningsvis blir den klar nu i veckan 😍
 
(null)

(null)

Emma:

Exakt sĂ„na projekt jag Ă€lskar!!! Riktigt lĂ€cker blir den! TĂ€nkte jag skulle kasta mig in i nĂ„gra sĂ„dana projekt nu i vinter, krypa ner i verkstan i kĂ€llaren och bara slipa, mĂ„la, snickra, fixa... 😁😄

Svar: Kul att du gillar det! Det Àr sÄ lagom pÄ nÄgot vis, inte för mycket för att det ska kÀnnas övermÀktigt (nÀr man liksom jag inte Àr superhÀndig) men ÀndÄ tillrÀckligt för att det ska bli STOR skillnad och för att man ska fÄ utlopp för pysselmanin, haha!
Danai

Kommentera inlÀgget hÀr: