Oh lazy day

Gooodafton mina vänner! 
Jag och min käre sambo har nog avnjutit en av årets lataste dagar idag. Av någon anledning kunde ingen av oss sova igår så vi satte oss och pratade om allt mellan himmel och jord tills klockan stod på 05:30 imorse och jag dåsade iväg, haha.. SEN start på denna dag med andra ord men när vi väl masat oss upp så stack vi faktiskt iväg till Söderåsen här nere i Skåne. Vi hamnade på lite fel sida om en ravin och så, men såg Kopparhatten och allt vad det nu heter på håll iallafall. Och alltså.. Skåne ♥️ Bokskogen såhär på hösten är verkligen en magisk upplevelse. Kanske är jag bara för van vid Dalarnas djupa, mörka barrskogar för att uppskatta den typen av miljö, men i lövskogen här nere hade jag kunnat vandra runt i timmar och bara förundras. Det är sååååå vackert! Väldigt glad över att Sebbe släpar med mig på sådana här upptåg då jag är dålig på att kolla upp sådana här ställen på egen hand. 
 
Hade faktiskt med mig kameran för en gångs skull och måste helt klart bli bättre på att stoppa ner den i fickan och fota lite. Blir ju en helt annan grej oavsett hur bra iPhone-kameran är.
 
 
 
 
 
 
 
Kvällen har vi spenderat framför teven faktiskt. Är ganska mosiga båda två efter sömnbrist inatt så det blir tidig säng-gång pour moi iallafall. Sleep tight fella's! 
Anonym:

Ett av de vackraste ställena på jorden, kanske allra helst på vår och höst! Glad att jag är född och uppvuxen i Ljungbyhed (även om jag inte bott där de sista femton åren)! Vackra bilder fick du till också!!! 👍

mariam:

Och perfekt att springa där,naturliga intervaller...
Hade det som belöning!

Evelina:

Bokskog är maaaagiskt

Kommentera inlägget här: