Lugn, bara chilla

Godafton kompisar! 
Söndag kvÀll och den hÀr helgen har verkligen gÄtt i nÄgon form av "göra-ingenting"-anda. Har umgÄtts med vÀnenr hela helgen och var pÄ en fantastiskt hÀrkig och rolig krÀftskiva hos mina svÀrförÀldrar igÄr. Har verkligen fÄtt en fantastisk utökad familj hÀr nere i SkÄne, Àr sÄ tacksam att fÄ spendera tid med sÄ fantastiska mÀnniskor. 
 
PĂ„ ett helt annat plan sĂ„ bestĂ€mde jag mig tidigare i veckan för att försöka omplacera min ena kissemiss. Ms. Steffie trivs inte alls hĂ€r i lĂ€genheten och Ă€ven om hon Ă€r social och tillgiven som vanligt sĂ„ har hon börjat med en del problembeteenden jag sett tidigare nĂ€r hon inte fĂ„tt vara ute som hon vill... Eftersom vi förmodligen kommer att bli kvar i lĂ€genhet ett tag framöver sĂ„ kĂ€nns det orĂ€ttvist att tvinga henne att vara innekatt och efter mycket velande sĂ„ kĂ€nns detta som det bĂ€sta alternativet. KĂ€nns i mĂ„ngt och mycket som ett misslyckande sĂ„klart, men kan inte riktigt leva med mig sjĂ€lv om jag mĂ€rker att hon inte aktiveras tillrĂ€ckligt och vantrivs. SĂ„ vi fĂ„r se helt enkelt.. Om hon hamnar nĂ„gon annanstans och var isĂ„fall. Usch, sĂ„ jobbigt 😔 Men, men det innebĂ€r vĂ€l ocksĂ„ att jag och Sebbe fĂ„r ge oss ut i kattunge-djungeln för att leta upp en ny kompis till Tisse sĂ„ smĂ„ningom, vilket ju Ă€r desto roligare. 
 
 
Nu ska jag Ă€gna mig Ă„t tentaplugg, hej svejs pĂ„ er 💞
Emma:

Fy vad jobbigt att du kanske mÄste omplacera kissen, jag förstÄr absolut skÀlet men det Àr ju ÀndÄ sÄ jobbigt att behöva skiljas frÄn dem. Och en sÄ fin katt det Àr dessutom, för jag antar att det Àr hon pÄ bilden. Hoppas det gÄr bra oavsett hur du vÀljer att göra, jag ska hÄlla tummarna!

Svar: Ja det Àr verkligen svÄrt!! Men det kÀnns nÄgonstans som om man Àr skyldig sina djur att se till sÄ de har bÀsta möjliga tillvaro, oavsett om det Àr hos en sjÀlv eller genom omplacering.. men ja, verkligen tufft!
Danai

Emma:

Ja, absolut Àr man skyldig sina djur det! Du tÀnker sÄ rÀtt. Det Àr inte alla katter (eller husdjur) som har en matte som tÀnker sÄ, tyvÀrr. Lycka till!

Kommentera inlÀgget hÀr: