Kraschlandning

Dryga 3h av trĂ€ning under gĂ„rdagen gjorde sig rejĂ€lt pĂ„minda i kroppen vill jag lova! Avslutade skolveckan med 2h brottning och Ă„kte dĂ€rifrĂ„n direkt till gymmet i naiv tro om att kunna prestera nĂ„gonting vettigt. Ha-ha-ha... Kroppen var mer som en överkokt spaghetti Ă€n nĂ„gon typ av muskelmassa. Var sĂ„Ă„Ă„Ă„Ă„ arg under hela passet, stackars Sebbe försökte talk me out of it men jag var nog mer spottande katt Ă€n mĂ€nniska i de fĂ„ svar han fick, haha 😅  Vill dock tro att det i slutĂ€ndan gör kroppen starkare att pusha den lite extra vissa dagar. MĂ„ste bara lĂ€ra mig att ha lite överseende med att man inte alltid kan maxa - ett problem jag har i de flesta omrĂ„den, om det sĂ„ gĂ€ller hjĂ€rnan, biceps eller uthĂ„lligheten. 
 
NĂ„vĂ€l! Som av en slump efter att jag skrivit om hur ful dekorplast i marmor Ă€r sĂ„ hittade jag en fantastiskt fin plast pĂ„ PaxLux! Den dök upp 2 dagar efter bestĂ€llning och pryder numer fönsterbrĂ€dorna hĂ€r hemma. Otroligt nöjd med den! Lite mer rejĂ€l Ă€n de andra varianterna jag provat, grym fĂ€stförmĂ„ga och lĂ€tt att justera. Och dessutom galet snygg! Iom att den Ă€r högblank ser den faktiskt ut som tvĂ€ttĂ€kta marmor (om man inte kollar alltför noga pĂ„ mina taskiga skarvar osv). Helnöjd, rekommenderas varmt! 
 
  (null)

(null)

(null)

Nu ska jag upp till mina svÀrisar och trixa fÀrdig med byrÄn och sÄ ska jag Àntligen fÄ tummen ur och bestÀlla nya beslag till den tÀnkte jag. Utöver det vÀntar plugg, trÀning och handbollsmatch ikvÀll. Ha det gött guys, ciaaooo!

Kommentera inlÀgget hÀr: