Dekorplast

Tröttnade ur pÄ vÄra trÄkiga fönsterblÀck hÀromdagen och gick loss med en bit dekorplast jag hade över. BlÀcken bestÄr av vitmÄlade mdf-skivor som man struntat i att mÄla pÄ kanterna, sÄ det var bara ovansidan som var vit. Störde mig nÄgot ofantligt sÄ de fick bli trÀfÀrgade istÀllet. Hade velat ha nÄgot i stil med svart marmor för att vÄrt marmorbord ska gÄ igen lite mer i inredningen, men marmorerad dekorplast Àr sÄ himla ful och uppenbart plastig sÄ det fick bli trÀ. Hittar jag nÄgon fint marmorerad plast sÄ Àr det ju trots allt bara att byta. Det fÄr duga sÄ lÀnge! 
 
 
 
Anonym:

Är det en hyresrĂ€tt ni har? :) funderar sjĂ€lv pĂ„ att anvĂ€nda dekorplast men Ă€r rĂ€dd att det ska bli fult nĂ€r man tar bort det och att hyresvĂ€rden ska bli arg. Är det nĂ„got du mĂ€rkt av att dekorplasten Ă€r svĂ„r att fĂ„ bort eller att det blir mĂ€rken? :)

Svar: Yes vi bor i hyresrĂ€tt för tillfĂ€llet vilket ju helt klart har bĂ„de för- och nackdelar... 😄

Jag har anvÀnt dekorplast pÄ lite olika ytor och Àn sÄ lÀnge aldrig haft problem! Brukar ta en hÄrfön sÄ löser limmet upp sig lÀtt. Skulle ju dock inte anvÀnda det pÄ stora ytor som tex diskbÀnk/golv pga fukt etc. Men pÄ sÄdana hÀr mindre ytor Àr det toppen!
Danai

Kommentera inlÀgget hÀr: