And around and around it goes

Goddag pÄ er! 
MÄndag utan brottning pÄ schemat för yours truly idag! Jag skulle ha varit inne i Malmö pÄ förelÀsning mellan 13-16 idag egentligen men min dunderförkylning verkar ha tagit ett varv runt i hushÄllet via Sebbe som Àr helt dÀckad och sedan tillbaka till mig. Hopplöst.. Hur ska man nÄgonsin bli helt kry? Var och trÀnade imorse men efter tredje övningen bara sjÀljde snoret, yrseln och illamÄpendet över mig sÄ pass att det bara var att vÀnda hemÄt. Försöker kurera oss med alla husmorskurer som finns och hoppas nu innerligt att jag inte ska behöva bli sÀngliggande igen. 
 
Anyhow. Jag och Sebbe har haft vÄr första lediga helg ihop pÄ vÀÀÀldigt lÀnge (hÀnder nu inte igen förrÀn ca juletider). Eftersom Sebbe var krasslig har vi inte gjort sÀrskilt mÄnga knop utöver att storstÀda och dona lite hÀr hemma och sÄ var vi pÄ handboll och bio igÄr. Nya Jokerfilmen blev det och den Àr verkligen a must-see fÄr jag lov att sÀga.. Direkt efter var jag besviken pÄ grund av att jag vÀntade mig en actionrulle, men med lite betÀnketid kan jag bara sÀga WOW vilket mÀsterverk! Se den om ni har möjlighet! 
I övrigt ganska mysigt att bara strosa runt hemöver, v i hinner ju knappt ses i veckorna sÄ det Àr ganska hÀrligt att bara "vara" hemma tillsammans faktiskt. 
 
 
 
Nu Àr vi hemma och delar sjukstuga. Inte sÀrskilt fridfullt dÄ den ena klagar mer Àn den andra, haha.... 
Hoppas ni mÄr bra dÀr ute peeps! Ciao
Kommentera inlÀgget hÀr: