Weekend yeah

HejhejhejhallÄÄÄÄ bloggis! 
Efter en helt otroligt lagom helg laddar jag nu upp inför mĂ„ndag och skolstart 08.00 med vapenlektion. Skarp start pĂ„ veckan med andra ord, bokstavligt talat. Det Ă€r verkligen med skrĂ€ckblandad förtjusning jag ser fram emot skolveckorna och alla de praktiska momenten.. För jag ser verkligen fram emot varje vecka, om Ă€n med lite rĂ€dsla jĂ€mt 😂
 
NÄvÀl! Haft en mysig helg hÀr hemma i SkÄne. Var pÄ konsert pÄ nÄgra tusen ungdomar igÄr och fick ÀÀÀntligen se bÀsta HOV1 med alla galna femtonÄringar. Det var sÄÄÄ kul, velat se dem lÀnge. FÄr tacka min kompis Jennie sÄ hjÀrtligt för att hon slÀpade med mig ut! Vanligtvis Àr jag alldeles för lat pÄ helger för att göra annat Àn trÀna, Àta, sova och eventuellt se nÄgon handbollsmatch.
PÄ tal om trÀna sÄ har jag bestÀmt mig för att snöra pÄ mig löpardojjorna och springa den fjuttiga kilometern till och frÄn gymmet istÀllet för att maska och ta bilen jÀmt. Perfekt uppvÀrmning och nedvarvning tÀnker jag. Började igÄr och överlevde trots ösregn och tunga fossingar. 
 
Söndagen till Ă€ra har jag och Sebbe verkligen inte gjort nĂ„Ă„Ă„gonting.. Kollat pĂ„ Disneyfilmer i soffan, vikt lite tvĂ€tt och varit hos svĂ€risarna pĂ„ fars-dag mat i form av helstekt kalkon. Underbart gott och fantastiskt sĂ€llskap som vanligt. Med oss hem kom ocksĂ„ vĂ„r efterlĂ€ngtade bokhylla som Sebbes lillebror har snickrat ihop! ÄÀÀÀntligen Ă€r alltsĂ„ de sista flyttkartongerna med böcker uppackade, sisĂ„dĂ€r 3 mĂ„nader efter inflytt.. Vill inte SE en flyttkartong pĂ„ vĂ€ldigt, vĂ€ldigt lĂ€nge nu kĂ€nner jag! 
 
Hoppas ni haft en toppenhelg kompisar! För mig hade den gĂ€rna fĂ„tt vara en dag till 😅 Ciaooo
 
Anonym:

Hej,
Har pluggar kriminologi pÄ Malmö universitet i tre Är och nu blivit klar, har lÀst din blogg lÀnge och tyckte det var lite festligt att du sökt i till Polishögskolan i Malmö. Vilket nÀmligen ocksÄ Àr mitt nÀsta mÄl, skulle du vilja berÀtta lite om intervjuerna? KÀnner mig vÀldigt nervös inför just detta och har, sÀkert som du innan, hört en massa skrÀckhistorier om just dessa. Ha det bÀst!!!

Svar: Hej!
Men vad kul! VĂ€rlden Ă€r liten 😉 Intervjuerna Ă€r inget mer Ă€n en vanlig prövning dĂ€r de kollar dig och din omgivning och bakgrund - absolut inget att vara orolig över eller stressa upp sig för! Bara var dig sjĂ€lv sĂ„ gĂ„r det sĂ€kert lysande.
Lycka till, hoppas vi ses framöver đŸ™ŒđŸ»
Danai

Kommentera inlÀgget hÀr: