Sundaze

Älskar söndagar numer. Om inte Sebbe har match så är det veckans lugnaste dag, tillika vår städdag här hemma. Tycker det är mysigt på något vis, att bara strosa runt här hemma och plocka undan, lägga lite tid på bakning och matlagning, tvätta undan det som samlats under veckan och bara preppa lite allmänt inför kommande vecka. Kvalitetstid, helt enkelt. Låter kanske konstigt men jag trivs verkligen med det.
 
Mitt första försök på cupcakes blev inte varken särskilt vackert eller lyckat, men helt ok goda ändå. Skyller på receptet som var mycket märkligt. Ger dem 6/10. Blir något roligare nästa gång, haha.. 
 
 
 
Har hoppat över gymmet idag för att försöka se till att vara i hyfsad form inför morgondagens genomgång av våra fysiska tester. Lever med lite konstant träningsvärk numer, haha.. De riktiga testerna är iallafall inte förrän den 20/11, så jag har fortfarande lite tid på mig att finslipa. Men vill gärna att genomgången imorgon känns hyfsat bra, det hade gjort mitt psyke gott. All things considered så är dock kroppen i sitt livs form just nu, ärligt talat. Känns skönt att jag tagit testerna på allvar och gjort vad jag kunnat med de medel jag har för att klara av dem så bra jag kan.
 
 
Nu ska jag preppa kvällens lammstek som vi ska ha till middag.. Alltså life is good. Verkligen. Ciao peeps ♥️
Kommentera inlägget här: