Dagsprojekt

Hallå i stugan! 
Ledig dag för yours truly idag och min vana trogen har jag passat på att sysselsätta mig på annan front när skolan inte hägrar. Har gjort en extremt billig men ACK så märkbar litem makeover på vårt otroligt tråkiga kök här hemma. Missförståp mig rätt; det är fint och fantastiskt bra såtillvida att det är öppet ut mot vardagsrummet och har massor av förvaring. Men det är så TRÅKIGT, haha.. Idag gjorde jag slag i saken och smällde upp dekorplast ovanpå den hemska mosaiken som någon en gång i tiden tyckt var tillräckligt snygg för att ha i både kök och badrum....Nåväl, 300 kronor och ca 1h senare blev det ett ENORMT lyft för kökhörnan! Mycket nöjd! 
 
 
 
Har nyss kommit hem från läkaren nu och äntligen fått operation av mina halsmandlar beviljad. Känns JÄÄÄÄÄÄTTELÄSKIGT eftersom jag aldrig varit sövd förut och dessutom vet att det gör helvetiskt ont i 5-10 dagar efter.... Menmen, får lida lite nu för att förhoppningsvis slippa fler halsfluss-sejourer framöver. 
 
Ikväll ska jag ut på middag med vänner och imorgon är det fredag igen.. Life is good i ett höstvarmt Skåne. Ciao peeps!
 
 
 
(null)

(null)

(null)

(null)

Emma:

Jag tror alla gånger att det är värt den operationen, och skulle själv inte tveka en sekund om jag blev erbjuden! Några dagars smärta/obehag mot dessa eviga, hemska halsfluss perioder, man blir ju verkligen SÅ SJUK! Men visst, jag kan förstå att du inte precis ser fram emot att bli sövd men det kommer att gå finemang hörrudu! Och det blev mycket snyggare med dekorplasten på kaklet 👍😃

Svar: Ja jag tror också det är helt rätt beslut att operera, mest själva narkosen jag är lite nojig över, samt smärtan efteråt... men såklart värt det om man slipper halsfluss för det är ju en MARDRÖM verkligen!!!

Tack, är supernöjd 😄
Danai

Frida:

Vad fint det blev! Är det pillrigt att sätta dit? Vill du dela vart du har köpt plasten? :D

Svar: Lite pilligt men jag som har noll tålamod löste det själv med sax, vanlig kökskniv och duschskrapa 😅😂 Plasten är från Paxlux - BÄSTA stället för dekorplast!!! 😍😍
Danai

Kommentera inlägget här: